Anmeldelse
Læsetid: 6 min.

En ægte milliardær bliver ristet på Østerbro Teater. Desværre fylder hummer og fordomme mere end hans ærlige svar

Instruktør Tue Biering er en scenekunstner i særklasse, der konstant sprænger teatrets rammer – denne gang med interviewteater om at være milliardær. Men i ’Vi de 1%’ på Østerbro Teater kommer hummeren og fordommene til at fylde mere end rigmandens ærlige svar
Selv en forgyldt hummer og skuespilleren Maria Rich som lækker og smilende nådeløst interviewer i ’Vi de 1%’ gør ikke forestillingen til vellykket scenekunst. Men interessant er det alligevel altid at følge teatervisionerne fra instruktør Tue Biering.

Selv en forgyldt hummer og skuespilleren Maria Rich som lækker og smilende nådeløst interviewer i ’Vi de 1%’ gør ikke forestillingen til vellykket scenekunst. Men interessant er det alligevel altid at følge teatervisionerne fra instruktør Tue Biering.

Søren Meisner

Kultur
1. september 2021

Hvordan bor de virkelig rige? Spiser de kaviar til morgenmad? Hælder de champagne i håndvasken? Og hvad er ulemperne ved at være stinkende rig?

Disse konkrete spørgsmål er udgangspunktet for Fix & Foxys teaterforestilling Vi de 1% på Østerbro Teater, hvor plakater med en forgyldt hummer pryder facaden. Her optræder en skuespiller med en tilsyneladende uhæmmet nysgerrighed over for en ægte milliardær, der har indvilget i at gå på scenen som sig selv under Tue Bierings instruktion.

Skuespilleren Maria Rich er forrygende. Et grænseløst energibundt og en journalistisk begavelse, der bevæger sig fuldstændig frit rundt i interviewerrollen, når hun på scenen møder en rigtig milliardær, der høfligt svarer på spørgsmål.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her