Anmeldelse
Læsetid: 2 min.

Lisa Joys ’Reminiscence’ vækker mange gode filmminder, men samler sig aldrig selv til et

Lisa Joys polerede sci-fi noir-romance ’Reminiscence’ er et imponerende, men udmattende opkog af velkendte filmøjeblikke, som aldrig finder sin egen nerve
I ’Reminiscence’ spiller Hugh Jackman rollen som Nick Bannister, der sælger muligheden for virtuelt at genopleve minder frem for at være i verden efter katastrofen.

I ’Reminiscence’ spiller Hugh Jackman rollen som Nick Bannister, der sælger muligheden for virtuelt at genopleve minder frem for at være i verden efter katastrofen.

Ben Rothstein

Kultur
2. september 2021

Som den ene af skaberne bag HBO’s successerie Westworld har Lisa Joy de seneste år stået bag timevis af dystopiske fremtidsvisioner til hjemmestreamingskærmen. Nu debuterer hun – med sin Westworld-medskaber og ægtemand Jonathan Nolan (yep, bror til Christopher) som producer – på det store lærred med en fortælling, der på mange måder spejler Westworlds fokus på at kunne leve i en selvvalgt verden, når virkeligheden ikke rækker.

I Lisa Joys stort anlagte sci-fi noir-romance Reminiscence er det gode minder, man kan søge tilflugt i, mens fremtidens Miami er ved at blive opslugt af hav og almen misere efter flodbølger og klimakrig. Verden derude er et sølle sted, så når Nick Bannister (Hugh Jackman) sælger muligheden for virtuelt at genopleve bedre tider, slår mange til. Som Bannister nøgternt konstaterer; når der ikke er noget at se frem til, må man se tilbage …

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her