Anmeldelse
Læsetid: 3 min.

Dreng møder pige – og så snakkes der flittigt om kærlighed i ny film af Emmanuel Mouret

Emmanuel Mourets romantiske drama, ’De ting, vi siger og de ting, vi gør’, undersøger snakkesaligt, om man skal kæmpe imod eller give efter, når det gælder kærlighed
Den franske instruktør Emmanuel Mouret har fat i et universelt emne, kærlighed, i sit nye romantiske drama, ’De ting, vi siger og de ting, vi gør’, der handler om, hvorfor der ikke altid er en indlysende sammenhæng mellem vores idealer og vores handlinger. 

Den franske instruktør Emmanuel Mouret har fat i et universelt emne, kærlighed, i sit nye romantiske drama, ’De ting, vi siger og de ting, vi gør’, der handler om, hvorfor der ikke altid er en indlysende sammenhæng mellem vores idealer og vores handlinger. 

Another World Entertainment

Kultur
15. september 2021

Forfatteren Raymond Carver har sagt, at vi burde skamme os, når vi udtaler os, som om vi ved, hvad vi snakker om, når det gælder kærlighed. Han skrev en hel novellesamling med titlen What We Talk About when We Talk About Love, og mange andre forfattere har naturligt nok været optaget af at udforske et emne, som altid har fyldt meget i menneskers liv.

I filmverdenen har kærlighedshistorier og romantiske genrer også en solid position, for der har gennem alle tider været appetit på at se, hvordan andre går til det der med kærligheden i både de dramatiske, morsomme og tragiske genrer.

Den franske instruktør Emmanuel Mouret har således fat i et universelt emne med bred appel i sit nye romantiske drama, De ting, vi siger og de ting, vi gør, hvor han i en snakkesalig fortælling med historier i historier undersøger vores evige trang til at prøve at forstå vores følelser, retfærdiggøre vores valg og i det hele taget intellektualisere, hvorfor der ikke altid er en indlysende sammenhæng mellem vores idealer og vores handlinger.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her