Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Sangskriveren bag kæmpehits af Whitney Houston, Beyoncé og Mariah Carey er klar med egen plade

Den amerikanske sangskriverveteran Diane Warren viser med sit første album i eget navn, at hun kan sit kram som pophitsnedker
Har du hørt bare en lille smule radio de seneste 30-40 år, er du formentlig ubevidst blevet bombarderet med kæmpehits, der har den amerikanske sangskriver og producer Diane Warrens navn på rettighedslisten. Nu er hun aktuel med sin første plade i eget navn.

Har du hørt bare en lille smule radio de seneste 30-40 år, er du formentlig ubevidst blevet bombarderet med kæmpehits, der har den amerikanske sangskriver og producer Diane Warrens navn på rettighedslisten. Nu er hun aktuel med sin første plade i eget navn.

Chris Pizzello

Kultur
16. september 2021

Hvad har Toni Braxtons »Un-Break My Heart«, Chers »If I Could Turn Back Time« og Aerosmiths »I Don’t Want to Miss a Thing« til fælles? De er – ud over at være nogle af 1980’erne og 1990’ernes allerstørste kærlighedsballadebangers – såmænd skrevet af den samme kvinde: Diane Warren.

Har du hørt bare en lille smule radio de seneste 30-40 år, er du formentlig ubevidst blevet bombarderet med de kæmpehits, der har den amerikanske sangskriver og producers navn på rettighedslisten. For denne kortklippede, sorthårede dame er en af den slags sangskrivere, der gennem flere årtier har leveret tekst og melodi til mange af de allerstørste pop- og rockartister, uden at lytterne ville kunne genkende hende, hvis de passerede hende i mængden. Det passer Warren fint. For selv om hun helt fra barnsben har drømt om og knoklet for sangskrivergerningen, har hun aldrig haft ambitioner om selv at blive popstjerne.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her