Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Søren Sveistrups ’Kastanjemanden’ er noget af det bedste skandinaviske krimi længe set

Børn forsvinder, og deres mødre gøres fortræd i Søren Sveistrups nye Netflix-krimiserie, ’Kastanjemanden’, der byder på effektiv og vedkommende spænding i vante, mørke omgivelser
Hess (Mikkel Boe Følsgaard) og Thulin (Danica Curcic) må stå skoleret for chefen (Lars Ranthe) i Søren Sveistrups krimiserie ’Kastanjemanden’.

Hess (Mikkel Boe Følsgaard) og Thulin (Danica Curcic) må stå skoleret for chefen (Lars Ranthe) i Søren Sveistrups krimiserie ’Kastanjemanden’.

Tine Harden

Kultur
28. september 2021

Klicheerne stables op fra begyndelsen i Søren Sveistrups krimiminiserie Kastanjemanden, som han baseret på sin egen bog har lavet for Netflix: En seriemorder efterlader sig uhyggelige spor på gerningsstedet, én efterforsker har rod i familielivet, en anden, der er lidt af en enspænder, er faldet i unåde, deres chef lytter ikke altid til, hvad de siger – selv om han burde – mordene er blodige, miljøet er efterårsagtigt og ofte regnvådt, billedsiden tilsvarende mørk, og lydsiden præget af ildevarslende musik og lyddesign.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Hvor er det ærgerligt; for klimaet / fremtiden, at streaming fylder så meget.

Mvh Hanne Pedersen

De taler engelsk !!!
Jeg gider altså ikke høre en flok danskere som, side op og side ned, leverer pæn, grammatisk korrekt, engelsk. Jeg oplever effekten komisk – kommer i tanke om den gang Smilla blev til internationell film :)
Sorry jeg står af. Virker eller at være goe skuespillere, en fin historie og flotte billeder .

Mads Kjærgård

? Hvorfor skulle de tale engelsk?

Ditte Bjerregaard

Lasse Hall: du kan selv vælge om du vil se den på originalsproget dansk eller i den tyske eller engelske version, bare tryk på undertekstsymbolet, her vælger du både talt sprog og undertekster.