Anmeldelse
Læsetid: 8 min.

Udstillingen ’Go Extreme’ er en totaloplevelse, der eksploderer i hovedet på vor anmelder

Det ekstreme og almindelige går smukt i forbindelse med hinanden til Kunsthal Aarhus’ udstilling ’Go Extreme’. Reelt eksploderer den i hovedet på anmelder Malte Tellerup, men ikke på den plat sensationelle måde som temaet om ekstremsport ellers kunne indikere
Arnold Schwarzenegger i fuld camouflage og oppustede muskler bliver sært rørende i Thilo Funders skulptur i kunsthallens forhave, hvor en lifesize Arnold, omgivet af bregner, krammer en kopi af sig selv med et sørgmodigt ømt ansigtsudtryk.

Arnold Schwarzenegger i fuld camouflage og oppustede muskler bliver sært rørende i Thilo Funders skulptur i kunsthallens forhave, hvor en lifesize Arnold, omgivet af bregner, krammer en kopi af sig selv med et sørgmodigt ømt ansigtsudtryk.

Fra udstillingen

Kultur
7. september 2021

Da tre pistolskud brager tørt og dumpt ind i en mur, falder min baby definitivt i søvn på min mave. Jeg har stået og koncentreret mig om den sære kombination at vugge min baby i søvn i sin bæresele med beroligende ord og fjedrende ben og at følge med i de intense klip, loop og metalag i videodelen af Søren Funder Thilos værk GAME Engine (Orange Bulletproof Kids).

Jeg er til udstillingen Go Extreme i Kunsthal Aarhus. Logoets font er holdt i en 90’er-graffitistil og er i knaldende grøn neon med gråblå tribal flammer bag, og så er der ellers ikke sparet på den visuelle invitation til en hidsigt ekstrem verden. Endvidere er udstillingen inddelt i tre afdelinger, Extreme Fitness, The Arena og Bodies and Beyond, og den samlede ramme giver mig en afsmag for det ekstreme, allerede inden jeg er trådt indenfor. Noget i mig får lyst til at sige: så slap dog af med det skrigeri, hids dig ned.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her