Anmeldelse
Læsetid: 5 min.

I Storbritannien er to unge soulpopstemmer blevet svære at overhøre

Debutpladerne fra soulpopnavnene Arlo Parks fra Storbritannien og jamaicanske Shanique Marie er gode til at støtte op om de indre processer, som foregår i mange af deres lyttere. Her takkes nej til negativitet og ja til (selv) kærlighed
Arlo Parks’ debutalbum er som at gå rundt i London en kølig efterårsdag, hvor sol og skyer dominerer på skift, og vinden blot er en blid brise, der hverken er med dig eller imod dig.

Arlo Parks’ debutalbum er som at gå rundt i London en kølig efterårsdag, hvor sol og skyer dominerer på skift, og vinden blot er en blid brise, der hverken er med dig eller imod dig.

Alex Waespi

Kultur
2. oktober 2021

I Storbritannien er to unge soulpopstemmer efterhånden blevet svære at overhøre. For den britiske sanger Arlo Parks, der har rødder i Frankrig og Vestafrika, og jamaicanske Shanique Marie, som er begyndt at lave musik med en hel masse dygtige briter, har taget hver deres kvantespring fra stilsikre debut-EP’er til åbne og tillidsfulde første album. Sammen med artister som Dua Lipa, Jorja Smith og FKA Twigs giver de håb for en stadigt mere divers og inkluderende engelsk popscene.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her