Anmeldelse
Læsetid: 5 min.

Ugens anbefalinger: Autister på date, intense Victoria Carmen Sonne og Stephen Frys balsamstemme i øregangen

Vi kunne alle lære noget om kærlighed af de autistiske hovedpersoner i datingprogrammet ’Love on the Spectrum’, Victoria Carmen Sonne er dansk films mest fascinerende skikkelse, og så kan vi ikke få nok af Stephen Fry – på tv, i debatter, erindringsbøger og gerne helt ind i øregangen.
Michael i ’Love on the Spectrum’ har ikke noget imod at debattere med sin mor, hvorvidt han bør kysse en pige på deres tredje date eller ej.

Michael i ’Love on the Spectrum’ har ikke noget imod at debattere med sin mor, hvorvidt han bør kysse en pige på deres tredje date eller ej.

Netflix

Kultur
8. oktober 2021

Der findes så mange spændende kulturoplevelser derude. Hver uge anbefaler Informations kulturskribenter noget af det, som de synes, flere burde kende til.
 

I kærlighed er vi alle på spektret

Datingreality: ’Love on the Spectrum’, Netflix

Da Michael, en fanfavorit i datingprogrammet Love on the Spectrum, skal på sin tredje date, overvejer han at kysse sin udkårne. »Altså ikke på munden!« forsikrer han sin mor. »Det er alt for tidligt.« For Michael tager den ikke på fornemmeren. Impulser er ikke til fint brug. Han overvejer grundigt og søger råd til kysseriet på samme måde, som han gør i overvejelsen, ’jakkesæt vs. chinos og en polo’. Og det giver pote. Han spørger pænt, hun siger ja og får en bette møsser på kinden.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Peter Ølgaard

Første bind af Stephen Fry’s erindringer hedder Moab is my Washpot. Den har han også indtalt som lydbog.