Anmeldelse
Læsetid: 5 min.

Ugens anbefalinger: Finske cheerleadere, der ikke altid har styr på landingen, og gåture efter kunst

Det nordfinske cheerleadinghold Ice Queens er ikke særligt gode, men forsøger i dokumentaren ’Cheer Up’ alligevel at holde modet oppe. Verdens bedste quizprogram udfordrer filmredaktøren. Historien om rave fortalte af BBC byder også på gangstere og øretæver på pubben. OG hvad har man brug for efter kunst? En gåtur!
’Cheer Up’ om det ikke så talentfulde nordfinske chearleadinghold Ice Queens er et rørende portræt af en udfordret holdånd og tre arktiske kvindeliv.

’Cheer Up’ om det ikke så talentfulde nordfinske chearleadinghold Ice Queens er et rørende portræt af en udfordret holdånd og tre arktiske kvindeliv.

Fra filmen

Kultur
15. oktober 2021

Der findes så mange spændende kulturoplevelser derude. Hver uge anbefaler Informations kulturskribenter noget af det, som de synes, flere burde kende til.

Verdens bedste quizprogram

Quizprogram: Only Connect, YouTube

Jeg holder meget af britiske quizprogrammer som QI, 8 Out of 10 Cats Does Countdown, Would I Lie to You. De formår at blande det fjollede med det begavede. Det har både at gøre med de brillante værter, gæsterne – ofte dygtige komikere – og programskabernes vid og bid. For tiden ser jeg hver dag flere afsnit af Only Connect, et af de mere seriøse quizprogrammer, der har den vidunderlige, skarpe forfatter og pokerspiller Victoria Coren Mitchell som vært. Det er det eneste quizprogram, som kan få mig til at føle mig dum, og det er da også vidende mennesker, som deltager i det.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her