Anmeldelse
Læsetid: 9 min.

Adeles kærlighedsliv er slået tilbage til start – heldigvis er hendes musik ikke

Superstjernen Adele har atter et knust hjerte. Det er lyksaligt for poppen, for så kan hun kaste sig ud i sin gammelkendte alarmtilstand på gloende pæle, hvor hjertet er helt oppe i hendes ekstremt velsyngende hals. Hendes nye album ’30’ er strålende
Adele er på sit nye album vendt tilbage til sin gammelkendte alarmtilstand, hvor alt står på gloende pæle og hjertet er helt oppe i hendes ekstremt velsyngende hals.

Adele er på sit nye album vendt tilbage til sin gammelkendte alarmtilstand, hvor alt står på gloende pæle og hjertet er helt oppe i hendes ekstremt velsyngende hals.

Simon Emmett

Kultur
20. november 2021

Opbrud gør en så dejligt rastløs, ikke sandt? Det kan mærkes og høres hos Adele, der har lavet sit fjerde og mest søgende album til dato, 30, der handler om, at den britiske superstjernes kærlighedsliv er blevet slået tilbage til start.

Hun og hendes ægtemand Simon Konecki er efter syv års dating og et års ægteskab blevet skilt. Det er trist for den private Adele, men godt for popikonet af samme navn. For det bristede hjertes blod har været det stærkeste brændstof i hendes virke.

Det har medvirket til et album med stilistisk variation og friske ideer, for det er jo også opbruddets natur, at vi må redefinere os selv. I modemagasinet Vogue siger Adele, at det ikke så meget er et album om skilsmissen fra Konecki: »Han er ikke én af mine ekser, han er faren til mit barn.« I stedet beskriver hun albummet som at »blive skilt fra mig selv«.

Det gode humørs kattepine

I denne distancehandling finder Adele nye sider af sig selv. Som det lyder på åbningsnummeret:

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Nina Munch-Petersen

Tak for en dejlig, velskrevet artikel :)