Anmeldelse
Læsetid: 3 min.

Damon Albarn den ældre er mere interessant at lytte til – men sværere at synge med på

Med alderen fortaber melodier sig for mange kunstnere i eftertanker og mister deres skarphed. Men altmuligmanden Damon Albarn skaber på ’The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows’ en lydøkologi, der giver god plads til både sorg og håb
Damon Albarns nye soloalbum ’The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows’ er et varmt og kært genhør med en mand, der holder af tonerne, men ikke går så meget op i rent faktisk at holde tonen

Damon Albarns nye soloalbum ’The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows’ er et varmt og kært genhør med en mand, der holder af tonerne, men ikke går så meget op i rent faktisk at holde tonen

Steve Gullick

Kultur
17. november 2021

Det er en gammelkendt stemme, der som en smalskuldret, hulbrystet svækling rejser sig på Blur- og Gorillaz-altmuligmanden Damon Albarns nye soloalbum The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows.

I al sin svagelige genkendelighed er det et varmt og kært genhør med en mand, der holder af tonerne, men ikke går så meget op i rent faktisk at holde tonen. Albarn er et menneske som ethvert andet, og det er han ikke bange for at vise. Hør ham bare på titelnummeret, hvor han forsøger sig med en falset. Og fejler.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her