Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Edgar Wrights ’Last Night in Soho’ er et humørfyldt og mørkt eventyr om at søge lykken

Edgar Wright fortæller legende og levende om to kvinders jagt på lykken i to forskellige årtier i sin nye film, gysereventyret ’Last Night in Soho’. Resultatet er en kulørt, musikalsk, spændende og virkelig flot oplevelse
Sandie (Anya Taylor-Jouy) og Ellies (Thomasin McKenzie) historier spejler sig i hinanden i Edgar Wrights fænomenale gysereventyr, ’Last Night in Soho’.

Sandie (Anya Taylor-Jouy) og Ellies (Thomasin McKenzie) historier spejler sig i hinanden i Edgar Wrights fænomenale gysereventyr, ’Last Night in Soho’.

UIP

Kultur
25. november 2021

Der var engang en ung, følsom kvinde, Eloise – Ellie, som hun kalder sig – der drog fra landet til London for at gøre sin lykke. Hun var blevet optaget på en skole for modedesignere, og hun drømte om at designe tøj inspireret af det årti, hun holdt mest af, 1960’erne. Det svingende, syngende og dansende London, som Ellie dyrkede takket være de vinylplader, hun havde fået af sin mormor, der havde taget sig af pigen, siden hun var syv år gammel og mistede sin mor.

Drømmen blev dog hurtigt til et mareridt, da Ellie endelig kom til London, og fantasi og virkelighed smeltede sammen for hende. Ser du, Ellie havde nemlig særlige evner. Hun kunne se og føle ting, og hendes afdøde mor havde det med at dukke op i spejlbilleder og ordløst kommunikere med sin datter, når et eller andet godt eller skidt var på vej. Moren havde de samme evner, men hun kunne ikke leve med sine syner og tog livet af sig.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her