Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Glædelig 1. december, unger, så er der ekstra fysiktimer i fjernsynet!

Det er altid risikabelt at ville alt muligt andet ud over at fortælle en historie for børn, når man fortæller en historie for børn. For eksempel vække deres begejstring for naturvidenskab, som årets julekalender på TV 2 vil. ’Kometernes jul’ er et sympatisk dannelsesprojekt, der har lidt startproblemer i forhold til også at være en god julekalender
Søskendeparret Mie og Elias sendes sammen på Astrocamp, som er et slags naturvidenskabeligt turboforløb for lærevillige folkeskoleelever, i ’Kometernes jul’.

Søskendeparret Mie og Elias sendes sammen på Astrocamp, som er et slags naturvidenskabeligt turboforløb for lærevillige folkeskoleelever, i ’Kometernes jul’.

Christian Geisnæs/TV 2

Kultur
1. december 2021

Jeg elsker en god entourage-eventyrfortælling: Historier om en bande af mere eller mindre frivilligt forbundne, umage børn og måske et par voksne hjælpere, der sammen skal overkomme umulige udfordringer.

Den slags er dyrket i film som Goonierne og af Steven Spielberg i E.T. og raffineret af Stephen King i IT. Så TV 2 har haft gode chancer hos mig med deres nyproducerede julekalender Kometernes jul om det ævlendekævlende søskendepar Mie og Elias, der sammen sendes på Astrocamp, et slags naturvidenskabeligt turboforløb for lærevillige folkeskoleelever, og møder den ængstelige Johannes og den bad ass basketballspillende Noor.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her