Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Monty Pythons storhedstid anes i ny iscenesættelse af Shakespeares samlede værker

Teaterleder Susanne Sangill har på Himmerlands Teater i Hobro oversat og iscenesat en Monty Pythonsk underholdende version af den krævende forestilling ’Shakespeares samlede værker’, der vil nå gennem samtlige værker på halvanden time
De tre skuespillere – fra venstre: Sune C. Abel, Ronny Sterlø og Kirstine Hedrup – sørger for, at publikum mærker, at Shakespeare er for alle, når de indtager Himmerlands Teater på havnen i Hobro.

De tre skuespillere – fra venstre: Sune C. Abel, Ronny Sterlø og Kirstine Hedrup – sørger for, at publikum mærker, at Shakespeare er for alle, når de indtager Himmerlands Teater på havnen i Hobro.

PR-foto: Himmerlands Teater

Kultur
22. november 2021

Shakespeare er for alle. Det mærkes tydeligt, når den gakkede farce i revyformat Shakespeares samlede værker med de tre skuespillere Kirstine Hedrup, Sune C. Abel og Ronny Sterlø indtager Himmerlands Teater på havnen i Hobro. Alvoren og de knusende følelser fra William Shakespeares tragedier er skåret væk i forestillingen, der på under to timer sender skuespillerne gennem alle digterens 37 dramaer. Samtlige værker berøres på den ene eller anden vis i iscenesættelsen, hvor de mest berømte tragedier Romeo og Julie og Hamlet udfylder langt størstedelen af tiden.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her