Anmeldelse
Læsetid: 8 min.

På syv timer får Peter Jackson os mirakuløst tæt på John, Paul, George og Ringo i ny miniserie om The Beatles

Peter Jacksons mere end syv timer lange dokumentariske miniserie, ’The Beatles: Get Back’, er baseret på 50 år gammelt film- og lydmateriale og tilbyder et unikt indblik i, hvordan The Beatles arbejdede sammen – og hvorfor de gik i opløsning
’The Beatles: Get Back’ giver indblik i The Beatles’ dynamik i tiden op til deres brud, der blev officielt den 10. april 1970.

’The Beatles: Get Back’ giver indblik i The Beatles’ dynamik i tiden op til deres brud, der blev officielt den 10. april 1970.

Disney

Kultur
26. november 2021

Den 30. januar 1969 spillede The Beatles en koncert på taget af deres pladeselskabs bygning på Saville Row midt i London. Det vakte ikke overraskende opsigt blandt folk på gaden – og politiet, som på meget kort tid fik mange klager over larmen – at de fire berømte britiske musikere så pludseligt og helt uden varsel spillede offentligt for første gang i lang tid.

På playlisten var spritnye sange som »Get Back«, »Don’t Let Me Down« og »I’ve Got a Feeling«, og anledningen var både en film og et nyt album, som bandet var i gang med at indspille. Hvad ingen dog vidste var, at det også skulle blive sidste gang nogensinde, at The Beatles spillede sammen for et publikum.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her