Anmeldelse
Læsetid: 5 min.

Det er ikke svært at se klare paralleller til TV 2 i serie om en #MeToo-skandale på et morgenprogram

Serien ’The Morning Show’ spørger i sin anden sæson om, hvad det gør ved os, hvis vi konsekvent dehumaniserer de magtmænd, der systematisk har vadet ind over andres grænser. Det er måske en lidt klodset serie, men det er den første, der tør stille det relevante spørgsmål
Jennifer Aniston spiller en lidt for velkendt karikatur af en kynisk karrierekvinde, mens Steve Carell er tv-vært og overgrebsmand i ’The Morning Show’.

Jennifer Aniston spiller en lidt for velkendt karikatur af en kynisk karrierekvinde, mens Steve Carell er tv-vært og overgrebsmand i ’The Morning Show’.

Apple TV+

Kultur
19. november 2021

Googles søgeforslag er ofte en god indikator for den globale sindsstemning, og skriver man The Morning Show, foreslår søgemaskinen »Bad« og »Terrible«. For mens serien har høstet okay ved diverse awardshows, og første sæson har klaret sig okay hos (ikke mindst de kvindelige) seere, har der mildest talt ikke været god stemning blandt anmelderne om den ellers stjernespækkede tv-serie, som netop nu er ved at afrunde sin anden sæson. 

The Morning Show blev ellers i 2019 lanceret som det helt store trækplaster for den netop åbnede streamingtjeneste Apple TV+ med et #MeToo-tema, der talte direkte ind i en fælles dagsorden og en rolleliste besat af kæmpestjerner som Reese Witherspoon, Steve Carell og ikke mindst America’s Sweetheart nummer absolut et: Jennifer Aniston.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her