Anmeldelse
Læsetid: 3 min.

Det klæder rapperen Young Thug at mumle, vrøvle, skrige og hyle mindre, end han plejer

Det er almindeligt for Young Thug at mumle, vrøvle, skrige og hyle. Men på sit nye album ’Punk’ er der klar tale at høre hos den amerikanske rapper
Rapperen Young Thugs nyeste sange handler mere om at have kærestesorger, familiemedlemmer i fængsel, stress, en skæv rygsøjle og at have døden tæt inde på livet, end om at lave damer og dollar. Og han synger om det med en klarhed, der ligger langt fra det typiske vrøvl, skriver anmelder Sophia Handler.

Rapperen Young Thugs nyeste sange handler mere om at have kærestesorger, familiemedlemmer i fængsel, stress, en skæv rygsøjle og at have døden tæt inde på livet, end om at lave damer og dollar. Og han synger om det med en klarhed, der ligger langt fra det typiske vrøvl, skriver anmelder Sophia Handler.

Andy Kropa/Ritzau Scanpix

Kultur
16. december 2021

Nutidens rappere er et utilregneligt folkefærd. Nogle bliver mere kendte for deres handlinger uden for scenen end for deres musik. En verdensstjerne som Kanye West brød godt nok igennem som musiker, men bliver nu i mindst lige så høj grad omtalt som mulig præsidentkandidat og ægtefælle til influenceren Kim Kardashian West. Og for nylig kom Travis Scott på alles læber, da ti mennesker på tragisk vis blev mast ihjel under hans koncert på festivalen Astroworld, som han også havde været med til at arrangere. 

Men rapperen Jeffery Lamar Williams, bedre kendt som Young Thug, er faktisk en af dem, der, trods episoder på kant med loven, stadig bliver mest omtalt for sin musik. Hans atypiske måde at rappe på har nemlig løftet øjenbryn verden over.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her