Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

’Spider-Man: No Way Home’ er veloplagt superheltefilm og gribende eksistentielt drama

Jon Watts rammer næsten plet for tredje gang i træk med ’Spider-Man: No Way Home’, hvor superhelten Spider-Mans hemmelige identitet afsløres for hele verden. Filmen begynder og slutter godt, men den er en smule tung i midten
MJ (Zendaya) og hendes kæreste, Spider-Man alias Peter Parker (Tom Holland), må ikke bare flygte fra alskens superskurke i ’Spider-Man: No Way Home’, men også fra pressen, der ved, hvem der gemmer sig bag masken. Foto: SF Studios/Sony

MJ (Zendaya) og hendes kæreste, Spider-Man alias Peter Parker (Tom Holland), må ikke bare flygte fra alskens superskurke i ’Spider-Man: No Way Home’, men også fra pressen, der ved, hvem der gemmer sig bag masken. Foto: SF Studios/Sony

Matt Kennedy/Annapurna Pictures 2018

Kultur
16. december 2021

Det har sine udfordringer at være maskeret superhelt, men det er for ingenting at regne, når hele verden ved, hvem og hvad man er, og har en stærk holdning til det.

Jon Watts’ nye og tredje Spider-Man-film, Spider-Man: No Way Home, begynder, hvor den forrige film, Spider-Man: Far from Home (2019), sluttede: Hele verden har fundet ud af, at Peter Parker (Tom Holland) er den samme som superhelten Spider-Man. Superskurken Mysterio (Jake Gyllenhaal), der døde i Far from Home, nåede samtidig at få spredt en løgn om, at han faktisk var helten, og at det var Spider-Man, der slog ham ihjel.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her