Anmeldelse
Læsetid: 5 min.

Brandi Carliles og Jason Isbells vokalkraft og engagement er ikke til at styre på syv tønder land

To af den alternative amerikanske countrys mest talentfulde singer-songwritere peaker måske ikke på deres seneste plader, men både Brandi Carliles ’In These Silent Days’ og Jason Isbells ’Georgia Blue’ er alligevel blandt de bedste udgivelser inden for genren i 2021

Brandi Carlile viser på udgivelsen, at hun er en seriøs melodisnedker og en kraftfuld sangskriver.

Pressefoto

Kultur
6. januar 2022

»Dette album er lyden af drama blandet med glæde. Det er modstand og taknemmelighed, retfærdig vrede og radikal tilgivelse.« Således karakteriserer Brandi Carlile sit syvende soloalbum, In These Silent Days. Og det er en ret præcis beskrivelse. For de ti numre spiller den amerikanske singer-songwriter, guitarist og countryfolkstjerne både på guitar og klaver såvel som på følelsesregistrets eksplosive yderpoler.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her