Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

De, der giver noget af sig selv, får den største oplevelse ved at se ’In & Of Itself’

Illusionisten og historiefortælleren Derek DelGaudios magiske off-Broadway-show, ’In & Of Itself’, som kan ses på Disney+, stiller spørgsmål om identitet, samtidig med at det underholder og udfordrer sit publikum med en dybt personlig fortælling
Derek DelGaudio er illusionist og magiker, men i lige så høj grad performancekunstner og historiefortæller, for hvem publikums medvirken er vigtig.

Derek DelGaudio er illusionist og magiker, men i lige så høj grad performancekunstner og historiefortæller, for hvem publikums medvirken er vigtig.

Disney+

Kultur
4. januar 2022

Hvem er jeg? Hvem er du? Og hvordan ser vi hinanden?

Det er nogle af de ikke uvæsentlige spørgsmål, som magikeren, historiefortælleren og performancekunstneren Derek DelGaudio forsøger at forklare i sit seneste og temmelig brillante, selvbiografiske show, In & Of Itself, der kan opleves i en filmet version på Disney+.

DelGaudio optrådte med forestillingen på et forholdsvis lille teater i New York, The Daryl Roth Theater, små 600 gange fra maj 2016 til august 2018, og det var på én gang en af tidens mest omtalte forestillinger og en af de mest hemmelighedsfulde. Omtalt, fordi publikum tydeligvis fik en, ja, magisk oplevelse med sig hjem. Hemmelighedsfuld, fordi jo mindre man vidste om selve indholdet i showet, des bedre var det. Derfor er det heller ikke helt nemt at anmelde.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her