Anmeldelse
Læsetid: 8 min.

The Minds of 99 træder i Kim Larsens og Shu-bi-duas fodspor på poetisk, smukt og morsomt album

Den danske stjernerockgruppe The Minds of 99 valgte i 2019 at give slip på bekymringerne og bare fyre sange af fra hoften – uden at tænke på et færdigt album. Nu har det så resulteret i netop dét. Det er poetisk, og det er morsomt og smukt. De fornyer sig som band uden at fremmedgøre nogen. Og de træder i Kim Larsens fodspor, ja, de enderimer endda som Shu-bi-dua
Det danske superstjerneband The Minds of 99’s nye, fjerde, strålende album ’Infinity Action’ er det første i fire år, og det stikker i mange retninger. Det er poetisk, og det er morsomt. Og så rækker det tilbage til koryfæer som Kim Larsen, Sebastian og Shu-bi-dua.

Det danske superstjerneband The Minds of 99’s nye, fjerde, strålende album ’Infinity Action’ er det første i fire år, og det stikker i mange retninger. Det er poetisk, og det er morsomt. Og så rækker det tilbage til koryfæer som Kim Larsen, Sebastian og Shu-bi-dua.

Kultur
7. januar 2022

Der er et inderligt digt af Michael Strunge oplæst af forsanger Niels Brandt. Der er en mærkelig 1. maj-klingende politisk sang. Så er der en hymne, der stråler op gennem stratosfæren og handler om at have en stemme. Så er der en Sebastian-klingende hyldest til en vanvidsbilist.

Det danske superstjerneband The Minds of 99’s nye, fjerde, strålende album Infinity Action er det første i fire år, og det stikker i mange retninger.

Det er poetisk, og det er morsomt. Det fortæller om et band, der – uden at fremmedgøre nogen – har fornyet sig og nu rækker tilbage til koryfæer som Kim Larsen, Sebastian og Shu-bi-dua. Tro det, dem som kan.

Det er sket i en proces, hvor ambition er blevet udskiftet med spontanitet.

Efter i 2019 at have fundet en uventet kreativ flamme i Los Angeles i produceren Frederik Thaaes studie begyndte bandet bare at skyde sange fra hoften. Uden at sigte efter noget bestemt, slet ikke et helstøbt album, og det har vi da heller ikke fået. Vi har fået noget bedre.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Henrik Nissen

Emil kunne også være inspireret af Kim Larsen og Stig Møller ...

Anders Hüttel

Det er træls at ligne en løgn og endnu mere træls at udleve en løgn!