Anmeldelse
Læsetid: 5 min.

Kameraet er ikke længere på karakterernes side i tv-serien ’Euphorias’ mørke forstadsfantasi

Langsomt, men sikkert, er de fortvivlede karakterer i Sam Levinsons ’Euphoria’ blevet pæne ting at kigge på i stedet for mennesker at føle med. I sæson to af 2020’ernes mest omdiskuterede serie stråler imidlertid en ny stjerne, Sydney Sweeney
Underskønne, selvdestruktive Cassie (Sydney Sweeney) er en af de mest spændende personer i anden sæson af Sam Levinsons ’Euphoria’. Foto: HBO Max

 

Underskønne, selvdestruktive Cassie (Sydney Sweeney) er en af de mest spændende personer i anden sæson af Sam Levinsons ’Euphoria’. Foto: HBO Max

 

Kultur
14. marts 2022

Et vigtigt øjeblik i nyere populærkultur var lanceringen af Drakes musikvideo ’Hotline Bling’ i 2015. I tomme rum med pastelpink, gul og babyblå belysning dansede den canadiske rapper iført moderigtigt joggingtøj halvt forkrampet, halvt forførende rundt til sit monsterhit om hjertesmerte.

Videoen blev ikonisk, blandt andet fordi den var så god at lave små videoloop, kaldet GIF’s, ud af. En artikel i The New York Times fra samme år med overskriften »Drake: Rapper, Actor, Meme« spekulerede endda i, at Drakes sekundkorte bevægelser simpelthen var koreograferet med hensigt på at skabe reaktioner online.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her