Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Lesbisk musicallykke med Maria Lucia

’She Loves You’ byder på ægte mor-datter-følelser mellem Maria Lucia og Birgitte Raaberg. Med et smukt kærlighedsblik midt i den lige lovlig hollywoodagtige indpakning af Beatles’ sange
Det er forholdet mellem Maria Lucia som datteren og Birgitte Raaberg som moderen, der gør She Loves You interessant.

Det er forholdet mellem Maria Lucia som datteren og Birgitte Raaberg som moderen, der gør She Loves You interessant.

Søren Malmose

Kultur
29. marts 2022

»She loves you, Yeah, yeah, yeah … She Loves You …« Og det gør hun helt bogstaveligt, for kvinden oppe på scenen i Tivolis Koncertsal er Maria Lucia, og hun elsker os alle sammen. Hun synger i hvert fald til os, så vi tror, at hun mener det. Hendes stemme er varm som solskin, og når hun slipper al sin bløde klang fri i sange som »Yesterday« og »Help me«, så mærker man hendes internationale klasse. Og når Birgitte Raaberg som moderen synger tilbage til Maria Lucia med sin ærlige og bekymrede morstemme, så pibler tårerne rundt omkring på tilskuerpladserne. Fordi de to scenekunstnere virker ægte i den ellers temmelig forlorne indpakning.

Beatles egner sig godt til teatret. Come Together på Gasværket i 2009 og Hey Jude i Forum i 2012 var begge iscenesat af Nikolaj Cederholm og med Jes og Peter Hellemann som musikalske arrangører. Men de var teaterkoncerter med musikken i centrum. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her