Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Robert Pattinson er alletiders vrede Batman

Den seneste film om Batman, Matt Reeves’ ’The Batman’, begynder godt med en meget vred, upoleret og gådeløsende forbryderbekæmper, men den er alt for lang og vil for meget
Robert Pattinson er en meget sammenbidt og vred Batman i ’The Batman’, Matt Reeves’ seneste film om den kappe- og maskeklædte forbryderbekæmper fra Gotham City. Foto: Jonathan Olley/DC Comics

Robert Pattinson er en meget sammenbidt og vred Batman i ’The Batman’, Matt Reeves’ seneste film om den kappe- og maskeklædte forbryderbekæmper fra Gotham City. Foto: Jonathan Olley/DC Comics

Kultur
3. marts 2022

Det er en meget vred Batman, man møder i Matt Reeves’ nye Batman-film, The Batman. Han er ikke så meget forbryderbekæmper som maskeret, kappeklædt hævner, der patruljerer i Gotham Citys skumle, kriminalitetshærgede gader og giver forbryderne en ordentlig omgang tæsk. Men da en mystisk skurk beslutter sig for på bestialsk vis at slå byens borgmester ihjel og afsløre artige hemmeligheder om ham og resten af Gothams magtelite, ikke mindst politiet og anklagemyndigheden, ja, så må Batman alias milliardæren Bruce Wayne (Robert Pattinson) træde til.

Batmans eneste allierede hos politiet, kommissær Gordon (Jeffrey Wright), giver ham adgang til gerningsstedet, ikke mindst fordi den ukendte morder henvender sig direkte til Batman med drilske gåder (ja, det er The Riddler), som han løser sammen med sin trofaste butler, Alfred (Andy Serkis).

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her