Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Svalegangens ’No Regrets’ om Stig Tøfting er en fuldtræffer af en fodboldteaterforestilling

Skuespilleren Morten Kjær rammer sårbarheden i sit fysiske portræt af fodboldspilleren Stig Tøfting i Svalegangens udsolgte teaterforestilling ’No Regrets’
Ensomheden stråler ud af Morten Kjærs intense krop i rollen som Stig Tøfting i ’No Regrets’ på Svalegangen.

Ensomheden stråler ud af Morten Kjærs intense krop i rollen som Stig Tøfting i ’No Regrets’ på Svalegangen.

Montgomery

Kultur
11. april 2022

Sikke et syn! Der er kø langt ud på gaden foran Teatret Svalegangen i Aarhus – en forventningsfuld kø af fodboldfans, der vil ind at se teater. Det er i sig selv fantastisk. Men det er Aarhus, og alle billetter er solgt, for No Regrets handler om Stig Tøfting, den beundrede og berygtede fodboldspiller fra AGF. Tilskuerne er tydeligvis nysgerrige efter at møde fortællingen om Stig Tøfting og spændte på at komme tættere på alle skandalerne. Så da vi endelig kommer ind til teatersalens symbolske fodboldbane, tager vi gladelig imod en serveret Ceres Top eller Faxe Kondi, inden vi sætter os op på lægterne for at se teater om ’den aarhusianske plæneklipper’.

Det er instruktøren Morten Lundgaard, der har fået ideen til forestillingen. Morten Lundgaard har et særligt blik for den muskelstærke mands psykologi og mandeverdenens jargon; for teatergruppen Von Baden har han tidligere instrueret blandt andet soldaterforestillingen Let opklaring og lægeforestillingen Under Gud over loven.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her