Cannes
Læsetid: 4 min.

Den canadiske mester David Cronenberg er tilbage med et udsyret, rendyrket Cronenberg-værk

David Cronenberg har spændende ting at sige om menneskets forhold til teknologi og evolution, og han gør det på opsigtsvækkende vis i sin nye film, ’Crimes of the Future’, der mandag aften havde premiere på filmfestivalen i Cannes
Léa Seydoux, Viggo Mortensen og Kristen Stewart i David Cronenbergs nye film, ’Crimes of the Future’, der foregår i fremtiden og handler om den foranderlige menneskekrop.

Léa Seydoux, Viggo Mortensen og Kristen Stewart i David Cronenbergs nye film, ’Crimes of the Future’, der foregår i fremtiden og handler om den foranderlige menneskekrop.

Nikos Nikolopoulos

Kultur
25. maj 2022
LYT ARTIKLEN
Vil du lytte til artiklen?
Prøv Information gratis i en måned og få fuld digital adgang
Kan du lide at lytte? Find vores seneste lydartikler her

CANNES »Jeg hører, at der er så mange indvolde og så meget vold, at folk kommer til at besvime. Jeg vil være der, hvis det sker. Hvem ved, om jeg nogensinde kommer til Cannes igen.«

Den unge, smokingklædte og ivrige amerikaner går rundt med et skilt, hvor der står, at han søger en billet til gallavisningen af David Cronenbergs konkurrencefilm, Crimes of the Future. Manden forklarer, at han allerede har en billet til pressevisningen af filmen, som jeg selv står i kø til, men han vil hellere til den officielle visning, hvor også Cronenberg og filmens stjerner, Léa Seydoux, Kristen Stewart og Viggo Mortensen, vil være. For han har en formodning om, at de fine damer og herrer ikke vil være helt lige så hårdføre som kritikerne og journalisterne, der sidder i biografen lige ved siden af.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her