Anmeldelse
Læsetid: 6 min.

Kvinderne stjal lydbilledet og Tobias Rahims tekster ved Faxe Kondi-brusende koncert

Den nye danske popstjerne Tobias Rahim kan både være politisk og superseksuel, og han har vundet især kvindernes gunst. I hvert fald hvis man skal bruge fremmødet ved onsdagens koncert i Vega som indikator. Her gjaldede hunkønnet med på hans seksuelle metaforer og antiracistiske tekster. Og det var fortryllende
Medvinden i salen er overvældende og berusende, skirver anmelder Ralf Christensen efter onsdagens koncert i VEGA. 

Medvinden i salen er overvældende og berusende, skirver anmelder Ralf Christensen efter onsdagens koncert i VEGA. 

Per Lange

Kultur
7. maj 2022

Hvis man er kommet for at få en lodret peptalk og en horisontal forførelse, ja, så er man kommet til det rette sted. Store Vega, onsdag aften.

Tobias Rahim er navnet. Den dansk-kurdiske sanger og sangskriver, der vil »claime den bløde etniske mand«, som han lod os forstå i Victor Boy Lindholms interview her i avisen i november.

Denne aften vil han dog snarere dyrke den erigerede popgud, som han er på vej til at blive. Over for sit publikum drømmer han højlydt om at gå op i størrelse, at veksle de aktuelle, to udsolgte koncertaftener i Store Vega til det mere end ti gange større Royal Arena.

Hvis man er kommet for at høre Rahim synge, så bliver man i passager snydt.

Medvinden i salen er overvældende og berusende. I det øjeblik han istemmer omkvædet på aftenens første sang »Love i min DM«, så synger hele salen med. De overdøver og stjæler lydbilledet fra ham.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her