Anmeldelse
Læsetid: 6 min.

Hvis man lukker øjnene, er Harry Styles ufarlig. Når man åbner dem, driller han vores snæversyn

Med sine kønsblinde dyk i garderoben er den 28-årige popstjerne Harry Styles blevet en galionsfigur for en ubesværet og fri tøjsmag og seksualitet. Og det er en fest. Nu er han albumaktuel og demonstrerer en sanselighed, der sætter ild i huset. Men hans ballader er desværre uvelkomne skumslukkere
Kultur
21. maj 2022
PR-foto: Sony Music

PR-foto: Sony Music

Som en af de få har Harry Styles overlevet boybandets kødkværn. Det er her, unge mennesker males til en homogen masse bestående af mange velformede kroppe på hver deres lige generiske facon iscenesat til at forføre masserne. Med varemærker som sixpacks, fugtige læber og inderlige blikke, der er en brunstig labrador værdig.

Det er et absolut fåtal, der har vredet sig ud af denne hakkekødsmasse og har vist sig at have rygrad og mørbrad intakt til at rejse sig selvstændigt. Justin Timberlake fra N’Sync, den noget overvurderede Robbie Williams fra Take That, Michael Jackson fra Jackson 5.

Og Harry Styles, der har gjort sig bemærket ved at glide ind på toppen af hitlisterne med et kækt drengesmil og en køn pigeskjorte. Han var i december 2020 den første mand på forsiden af modemagasinet Vogue, det skete i kjole og jakke. Ja, i det hele taget synes han at gå i alle køns garderobe uden at anstrenge sig for hverken at følge normerne eller være på tværs.

Ubesværet er et kodeord for den 28-årige englænder.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Rasmus Rasmussen

Zzzzzzz. Som om, at det er er nyt at udfordre kønsstereotyperne. En god ting, uden tvivl... men ham her får alt for meget kredit for det. Og så laver han ligegyldig musik (som I selv skriver).

Ninna Maria Slott Andersen, Eva Schwanenflügel og Daniel Jakobsen anbefalede denne kommentar