Anmeldelse
Læsetid: 5 min.

Kirsten Dehlholm får sundt modspil af Rosalinde Mynster i sorgmonologen ’I krydset får de ny sofa’

CPH Stage 2022 er åbnet med stort repertoire. Og med Rosalinde Mynster i Hotel Pro Formas minimalistiske kvindemonolog af Helle Helle. Omringet af avancerede LED-stave, der lyser magisk over sorgfortællingen – og langt ind i sjælen
Rosalinde Mynster fascinerer med sin totalkontrollerede fortolkning af teenagepigen med den syge mor i Hotel Pro Formas teaterforestilling ’I krydset får de ny sofa’, der er baseret på Helle Helles roman ’de’.

Rosalinde Mynster fascinerer med sin totalkontrollerede fortolkning af teenagepigen med den syge mor i Hotel Pro Formas teaterforestilling ’I krydset får de ny sofa’, der er baseret på Helle Helles roman ’de’.

Catrine Zorn

Kultur
7. juni 2022

I runddelen får de nyt teater – eller i hvert fald en ny teatertilbygning. Hos Aveny-T på Frederiksberg Runddel er tilbygningen nu taget i brug ved åbningen af teaterfestivalen CPH Stage 2022. Her kunne man se, hvordan foyeren med de tre glasdøre ud mod Frederiksberg Allé er blevet til et lovende caférum med tre sprossede vinduesdøre – og hvordan det lavloftede og hyggelige, men slidte Café Kellerdirk er forvandlet til et aflangt, moderne opholdsrum med højt til loftet og rene linjer.

Her er en nøgen scenefirkant med indbydende trappetrinssæder, som antageligt kan bruges på spændende måder af den nye scenekunst for unge, der skal indtage huset parallelt med repertoiret i den ’gamle’ teatersal med de 400 tilskuerpladser.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her