Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

I anden sæson af ’Only Murders in the Building’ bliver vores helte selv mistænkt for mord

Også anden sæson af dramakomedieserien ’Only Murders in the Building’ er ganske enkelt fremragende underholdning om storbymenneskets paradoksale ensomhed og om at opklare mord og lave en fed podcast
At være i selskab med hovedpersonerne i anden sæson af ’Only Murders in the Building’ er som at sætte sig foran kaminen med en kop varm chokolade. Her ses de tre podcastende hovedpersoner: Oliver (Martin Short), Mabel (Selena Gomez) og Charles (Steve Martin).

At være i selskab med hovedpersonerne i anden sæson af ’Only Murders in the Building’ er som at sætte sig foran kaminen med en kop varm chokolade. Her ses de tre podcastende hovedpersoner: Oliver (Martin Short), Mabel (Selena Gomez) og Charles (Steve Martin).

Disney+

Kultur
30. juni 2022

Sæson to af den vidunderlige komediedramaserie Only Murders in the Building begynder præcis, hvor sæson et sluttede: Det umage podcasttrekløver, Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) og Mabel (Selena Gomez), der alle bor i den samme statelige bygning på Manhattans Upper West Side, The Arconia, har lige opklaret det mystiske mord på en fjerde beboer, Tim Kono, som serien begyndte med.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her