Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Sofie Birch vil udvide forståelsen for krop og sind gennem drømmende ambient lydkunst

Sofie Birchs seneste album, ’Holotropica’, er opkaldt efter hendes eget indre drømmested. Stedet, hvor følelser af helhed, sindsro og klarhed kan flyde sammen. Og et sted, som den danske lydkunstner med sit nye album inviterer os til at besøge dybt inde i os selv

Man kan ikke andet end at hengive sig totalt, og bare tillade sin bevidsthed at blive taget med derhen, hvor Sofie Birch gerne vil have den, skriver musikanmelder Sophia Handler om Sofie Birchs nye album.

Natasha Penaguiao

Kultur
14. juni 2022

Den danske lydkunstner og producer Sofie Birch drømmer om et særligt sted. Et holotropica, som er et sted dybt inde, hvor følelser af helhed, sindsro og klarhed kan flyde sammen. Og det er nok sådan et sted, som Sofie Birch og alle vi andre altid har drømt om at besøge. Men drømmen om stedet blev for alvor tydelig for hende selv, da hun blev gravid og mor til et barn.

Sofie Birchs nye og femte studiealbum, Holotropica, er opkaldt efter hendes – og nok også mit eget – indre drømmested. Og når man lytter til albummet, står det klart, at det er et sted, man sagtens kan få lov til at være, så tit man vil. Sofie Birch har nemlig ikke bare skrevet soundtracket til sit eget holotropica, men til det holotropica, der findes i os alle sammen. Det handler kun om, at vi skal tage os tid og rum til at finde det. Og hendes nye album er en chance for at gøre netop dette.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her