Anmeldelse
Læsetid: 3 min.

Heides film hylder det at være nede på jorden og rager da heller ikke op kvalitetsmæssigt

Efterfølgeren til Rasmus Heides publikumssucceser ’Alle for en’, ’Alle for to’ og ’Alle for tre’ er ikke noget subtilt filmisk mesterværk. Det var nok heller ikke ambitionen. Men mon ikke den tilfredsstiller et behov for at se fladpandede fjolser vinde over dem, der tror, de er noget, efter bogstaveligt talt at være blevet skidt på
Trekløveret af kriminelle med minimal succes ‘Alle for fire‘ består af den forvoksede uregerlige teenager Ralf (Mick Øgendahl), forhenværende politibetjent Martin (Jon Lange) og den lade familiefar Timo (Anders W. Berthelsen).

Trekløveret af kriminelle med minimal succes ‘Alle for fire‘ består af den forvoksede uregerlige teenager Ralf (Mick Øgendahl), forhenværende politibetjent Martin (Jon Lange) og den lade familiefar Timo (Anders W. Berthelsen).

Kultur
11. august 2022

Den sjoveste vittighed i Rasmus Heides nye komedie, Alle for fire, siger en del om, hvad filmene i den populære serie grundlæggende handler om. Filmens tre antihelte, Timo (Anders W. Berthelsen), Ralf (Mick Øgendahl) og Martin (Jon Lange), er på vej ind på den lokale politistation i et ikke helt lovligt ærinde. Ude ved cykelstativerne møder de deres nemesis, den opblæste politibetjent Toke (Gordon Kennedy), der åbenbart er blevet forfremmet, siden sidst han var efter dem.

»Ved I, hvad de her to stjerner betyder?« spørger Toke og peger på de to stjerner, han nu har på sine skulderbånd.

»At du er lige et nøk dårligere end spegepølsen?« svarer Ralf med henvisning til den trestjernede salami, der befinder sig allernederst i kødpålægshierarkiet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her