Anmeldelse
Læsetid: 7 min.

I et nedlagt hospital åbner festivalen Alter en sprække til en anden verden

Rituel magi, kunst og alternativ musik går hånd i hånd på den aarhusianske festival, der løber frem til lørdag. Information tog med til festivalens to første dage
Den britiske jazzhippie Alabaster dePlume og de tre kvindelige musikere, han har med på scenen, skaber en blanding af jazzet improvisation, esoterisk soul og selvhjælpsgruppe med dePlume selv som lige dele kosmisk prædikant og livsstilsguru.

Den britiske jazzhippie Alabaster dePlume og de tre kvindelige musikere, han har med på scenen, skaber en blanding af jazzet improvisation, esoterisk soul og selvhjælpsgruppe med dePlume selv som lige dele kosmisk prædikant og livsstilsguru.

Natalie Black

Kultur
27. august 2022

Hver gang folk de seneste par dage har spurgt mig, hvilken festival det er, jeg skal til i Aarhus, har jeg været i tvivl om, hvorvidt jeg skal udtale navnet Alter på engelsk eller dansk. Det er formodentlig også festivalens intention, at jeg netop skal være i tvivl og dermed blive bragt til en tilstand, hvor jeg associerer over ordet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

ingemaje lange

Tak for anmeldelse af en spændende festival. Og for en gangs skyld ikke fra KBH.