Ugen på kulturgangen
Læsetid: 5 min.

I denne uge fandt Johnny Depp-fans ubekvemme oplysninger i retsdokumenter

I denne uge har Kulturredaktionen diskuteret britiske studerendes modvilje mod en skulptur, der ligner, at den har rejsning, Johnny Depp-støtternes opkøb af retsdokumenter, krigsforbrydelser i kunst og ærgret sig over sygdom og død
I denne uge har Kulturredaktionen diskuteret britiske studerendes modvilje mod en skulptur, der ligner, at den har rejsning, Johnny Depp-støtternes opkøb af retsdokumenter, krigsforbrydelser i kunst og ærgret sig over sygdom og død

Silke Hoelgaard

Kultur
12. august 2022

Hver uge samler Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget dem.

 

Johnny Depp-fans køber retsdokumenter

Sagen om Amber Heard og Johnny Depp – som ellers blev afsluttet for to måneder siden med Depp som den klare sejrherre, da en jury fandt, at en klumme, Heard skrev i 2018, var ærekrænkende – er nu blusset op igen.

Mere end 6.000 siders retsdokumenter fra sagen er blevet offentligt tilgængelige, efter at Andrea Burkhart, der er advokat, youtuber og Depp-støtte, på en dag fik mobiliseret Depp-fans og indsamlet de nødvendige 3.200 dollar (over 23.000 kroner), det kostede at få adgang til dokumenterne. I dem kan man læse om de forhandlinger, der fandt sted inden retssagen, og som afgjorde, hvad der måtte og ikke måtte nævnes.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Torben Lindegaard

@Johanna Kinnock

Wiliiams søstrene kunne virkelig berøve en stakkels tennis fan sin
nattesøvn, når man skulle forsøge at følge med i deres kampe i de
forskellig tidszoner.

Efterhånden er jeg også kommet over, at Serena i US Open 2014
mulede Caroline Wozniacki noget så eftertrykkelig -
på Arthur Ashe Stadium, no less.

Men jeg er nu glad for, at Serena ikke var med Australian Open i 2018 -
Serena havde lige født Alexis i 2017, så hun var lovlig undskyldt !!