Ugens anbefalinger
Læsetid: 5 min.

Ugens anbefalinger: Pensioniststil, genopstået Joni Mitchell og dvælende walisisk noir

Ugens anbefalinger: Pensioniststil, genopstået Joni Mitchell og dvælende walisisk noir

Silke Hoelgaard

Kultur
12. august 2022

Der findes så mange spændende kulturoplevelser derude. Hver uge anbefaler Informations kulturskribenter noget af det, som de synes, flere burde kende til.

Desire2retire: Hyldest til pensioniststilen

INSTAGRAMPROFIL
Find Desire2retire på Instagram

En smøg i munden, et glas vin i hånden, en pelshue på hovedet og en lillebitte hund under armen (hunden gerne iført et outfit, der matcher – eller i det mindste er farvekoordineret – med dit). På instagramsiden desire2retire kan man få fodret drømmen om den livsnydende pensionistlivsstil. Her postes der billeder af seniorer i ekstremt stilede outfits; seniorer, der ærligt talt bare lever deres bedste liv. De ligner nogen, der er stået op i morges, kommet i tanke om, at livet er for kort til at gå op i, hvad andre tænker, og ud fra dette valgt den mest excentriske mundering, de kunne finde. Vi andre kan kun scrolle i ren beundring.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her