Anmeldelse
Læsetid: 3 min.

Julia Roberts og George Clooney er gode til at spille røvhuller

Der er ikke én eneste overraskelse eller original tanke i den romantiske komedie ’Ticket to Paradise’, men den byder på sjovt skuespil af både Julia Roberts og George Clooney
Gode miner til slet spil fra Lilys forældre, spillet af George Clooney og Julia Roberts, i den romantiske komedie ’Ticket to Paradise’.

Gode miner til slet spil fra Lilys forældre, spillet af George Clooney og Julia Roberts, i den romantiske komedie ’Ticket to Paradise’.

UIP

Kultur
15. september 2022

Julia Roberts og George Clooney er gode til at spille røvhuller, og det gør de med stor energi og – for det meste – troværdighed i den britiske filminstruktør Ol Parkers nye, halvromantiske komedie, Ticket to Paradise.

Engang for længe siden var de gift, Georgia (Roberts) og David (Clooney), men det var kun for en kort årrække, siden blev de skilt og undgår så vidt muligt at ses – faktisk vil de helst ikke være i den samme stat samtidig. Det er dog nødvendigt, da deres datter, Lily (Kaitlyn Dever), bliver færdiguddannet som advokat, og de begge skal til hendes dimission. De bliver selvfølgelig placeret ved siden af hinanden og kappes om at være mest stolt af datteren – og disse hinanden – da hun skal på scenen for at modtage sit diplom. Det er ganske pinligt, men kun et forspil til de virkelige løjer, som opstår, da Lily rejser på ferie til Bali, forelsker sig og pludselig skal giftes med en tangfarmer, Gede (Maxime Bouttier).

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her