Anmeldelse
Læsetid: 5 min.

Kvindelige rappere uddeler lussinger på samlebånd på nye album

Kvindelig aggression har kronede dage på nye rapalbum fra opkomlingen Flo Milli og superstjernen Megan Thee Stallion. Skråsikkerheden er rettet indad mod kussen og udadtil, hvor der uddeles lussinger på samlebånd til medsøstrene.
Kultur
12. september 2022
Rapperen Flo Milli

Rapperen Flo Milli

Sony Music

Dét, som de amerikanske rappere Megan Thee Stallion og Flo Milli har taget med fra den tredje og fjerde bølge af feminisme, er sexpositiviteten.

På deres respektive, nye albummer besynger – berapper? – de alt vaginalt og trækker på 90’ernes store kvindelige normbrydere, de dirty rappere Missy Elliott og Lil’ Kim. »Go downtown and eat it like a vulture,« rappede den ene. »Lick it right the first time or you gotta do it over,« rappede den anden.

Og dem står de aktuelle damer ikke tilbage for. Ja, det handler i høj grad om, at mændene skal levere oralt. »Put that pus’ on your face,« lyder det fra Flo Milli. Men de skal også præsentere gevær. »All dicks, please rise,« rapper Megan Thee Stallion.

Se, det er jo et okay krav at stille til sine sexpartnere. Ihukom blot rappende mænds korresponderende krav til kvinder. For eksempel Albertslund-trioen Suspekts handlingsanvisende »Sut Den Op Fra Slap«.

Problemet med Flo Milli og Megan Thee Stallion handler mere om den splid, de synes fanget i.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her