Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

’Riget Exodus’ understreger, at Trier og Vørsel er hinandens bedste legekammerater

Galskaben breder sig i tredje afsnit af ’Riget Exodus’, hvor historien også får lov til at udvikle sig, og Mona og fru Drusses skæbne endelig afsløres. NB! Det er ikke tilrådeligt at læse denne anmeldelse, inden man ser afsnittet
Mange skuespillere vender tilbage i deres gamle roller i ’Riget Exodus’, mens nye skuespillere træder ind i roller, der ligner nogle, vi kender fra de to første sæsoner. Bodil Jørgensen spiller som et ekko af Kirsten Rolffes’ fru Drusse den synske patient Karen.

Mange skuespillere vender tilbage i deres gamle roller i ’Riget Exodus’, mens nye skuespillere træder ind i roller, der ligner nogle, vi kender fra de to første sæsoner. Bodil Jørgensen spiller som et ekko af Kirsten Rolffes’ fru Drusse den synske patient Karen.

Henrik Ohsten

Kultur
17. oktober 2022

Hvis de to første afsnit af Riget Exodus var en form for anslag – et vellykket forsøg på at (gen)etablere det mildest talt særegne univers, som Lars von Trier og Niels Vørsels bindegale spøgelseshistorie foregår i – ja, så får historien lov til at udvikle sig i tredje afsnit. Nogle af de hemmeligheder og ubesvarede spørgsmål, som de to første sæsoner af Riget efterlod os med for 25 år siden, bliver nu besvaret og det endda helt i begyndelsen af afsnittet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her