Anmeldelse
Læsetid: 3 min.

’See How They Run’ vender muntert vrangen ud på mysteriefilmen a la Agatha Christie

Sam Rockwell og Saoirse Ronan står godt til hinanden i Tom Georges veloplagte periodekrimi ’See How They Run’, der både laver sjov med og hylder Agatha Christies klassiske ’whodunit’-teaterstykke, ’The Mousetrap’
Vicekommissær Stoppard (Sam Rockwell) og betjent Stalker (Saoirse Ronan) er det umage par, som forsøger at opklare mordet på en filminstruktør i Tom Georges veloplagte krimikomedie ’See How They Run’. Foto: Walt Disney Pictures 

Vicekommissær Stoppard (Sam Rockwell) og betjent Stalker (Saoirse Ronan) er det umage par, som forsøger at opklare mordet på en filminstruktør i Tom Georges veloplagte krimikomedie ’See How They Run’. Foto: Walt Disney Pictures 

Kultur
27. oktober 2022

London, 1953. En stordrikkende, kvindejagende og temmelig usympatisk filminstruktør ved navn Leo Kopernick (Adrien Brody) bliver myrdet under en jubilæumsfest for det populære Agatha Christie-stykke The Mousetrap. Stykket er blevet opført 100 gange i West End og bliver nu filmatiseret. Det skal fejres med manér.

Ind på scenen træder vicekommissær Stoppard (Sam Rockwell) og den unge betjent Stalker (Saoirse Ronan). Og snart viser det sig, at stort set alle, der arbejder på teatret og var involveret i filmudgaven af The Mousetrap, som Kopernick skulle instruere, havde et horn i siden på instruktøren og motiv til at slå ham ihjel.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her