Det uofficielle danmarksmesterskab i folkelighed er overstået. Her er højdepunkterne

En valgkamp er en hjørnesten i den demokratiske proces og et politisk marked, hvor ideer, visioner og løsningsforslag fremlægges for vælgerne. Men derudover er det også en fjollet popularitetskonkurrence, hvis mest påfaldende præstationer, vi her ser nærmere på
Hele to af årets valgkampsindslag viser statsministeren til spinning i Fitness World. Her sammen med youtuberen Alexander Husum.

Hele to af årets valgkampsindslag viser statsministeren til spinning i Fitness World. Her sammen med youtuberen Alexander Husum.

Kultur
2. november 2022
LYT ARTIKLEN
Vil du lytte til artiklen?
Prøv Information gratis i en måned og få fuld digital adgang
Kan du lide at lytte? Find vores seneste lydartikler her

Det var så den valgkamp.

I ugevis har såvel medie- som gadebilledet sydet og boblet med politiske budskaber og forsøg på at indynde sig hos de godt 90 procent af den voksne befolkning i Danmark, der har stemmeret.

14 partier har skullet overbevise os om, at de og deres kandidater fortjener folkets tillid, pladser i Folketinget, eventuelt ministerposter og for tre partilederes vedkommende også en statsministerpost (tre en halv, hvis man også tæller ham den forhenværende statsminister, der »peger på noget, ikke på nogen«, med). Politiske løsningsforslag på aktuelle og kommende problemer er blevet fremlagt, sideløbende med at et uofficielt danmarksmesterskab i folkelighed med et ikke nærmere defineret regelsæt er løbet af stablen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Aaah hwor skjønt! Intj flier fjætte smil.

https://youtu.be/m3A553ep_v0