TV-kritik
Læsetid: 7 min.

Er Casper Christensen interessant?

Casper Christensen og Mikael Bertelsen vil med deres nye samtalekoncept give os en vej ind i det eksistentielt set vigtige og ægte. Men forsøget fodrer mest af alt en samtids tro på det dygtige kendte menneskes indiskutable dybde
Efter lidt snak bryder Mikael Bertelsen ind oppe fra en altan over eksparret, hvor han står og lytter med i sine hørebøffer. Han vil gerne lige rose Iben Hjelje og Casper Christensen for den samtale, de har.

Efter lidt snak bryder Mikael Bertelsen ind oppe fra en altan over eksparret, hvor han står og lytter med i sine hørebøffer. Han vil gerne lige rose Iben Hjelje og Casper Christensen for den samtale, de har.

Martin Sindal La Cour/Viaplay

Kultur
9. december 2022

Hvor interessant er Casper Christensen?

Jeg spørger jer, fordi spørgsmålet stresstestes i et nyt tv-format, han har udviklet og skabt sammen med Mikael Bertelsen. De to synes vist: meget. Deres arbejdsspørgsmål har i hvert fald at dømme ud fra første tilgængelige afsnit været: Hvordan får vi bedst muligt Casper Christensens livsviden, nye ærlighed og hans privatlivs store interessanthed helt ud over rampen?

All Exclusive hedder resultatet. Det er jo en lille leg med ord: Der findes pøblen, der flyver til varme lande på all inclusive-parferie med for meget fri mad og øl, for mange børn og en fritflydende badeble i poolen.

Og så findes der modsat dem: Casper Christensen. Sådan må man næsten forstå titlen: Den meget kendte eksklusive dansker, hvis møder med andre meget kendte mennesker også skal være det.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Åh, hvor sølle - og tænk at slæbe stakkels, dygtige Iben Hjejle ind i det.

Gøsta Hansson, Carsten Bjerre, Susanne Kaspersen, jens christian jacobsen, Frank Østergaard, erik pedersen og Herdis Weins anbefalede denne kommentar

Jeg har altid lidt af Casper Christensen allergi.

erik jensen, Hanne Andreasen, Jørgen Larsen, Mette Johansson, Claus Voltelen, Hanne Ribens, Frank Wilhelmsen, Jan Damskier, Eva Schwanenflügel, søren ploug, Gitte Loeyche, olivier goulin, Carsten Bjerre, Steffen Gliese, Morten Bo Johansen, Nova Lone Jespersen, Bjørn Pedersen, Rasmus Kristiansen, Jes Balle Hansen , Susanne Kaspersen, Morten Jensen, Lise Lotte Rahbek, Torben Skov og Arne Albatros Olsen anbefalede denne kommentar

Det lyder som ludderfjernsyn -for udspekuleret. Forestil jer Kim Larsen være med i et sådant program -nej vel.
Engang sagde man: "Da Fanden blev gammel gik han i kloster". Intet nyt under solen.

erik jensen, Mikael Aktor, søren ploug, Carsten Bjerre, Susanne Kaspersen og Mogens Holme anbefalede denne kommentar

Et simpelt svar: NEJ!

Hanne Ribens, Frank Wilhelmsen, Jan Damskier, Eva Schwanenflügel, søren ploug, Carsten Bjerre, Steffen Gliese, Rasmus Kristiansen, Susanne Kaspersen, Herdis Weins, Morten Jensen, Lise Lotte Rahbek og Torben Skov anbefalede denne kommentar
jens christian jacobsen

Det er jo det medievante sociopater kan: få måbende anmeldere til at udforske og skrive om den tomhed de ikke selv kan leve med. Dermed overlever de. Men de er helt sikkert ikke rare at være i stue med...

Torben Nielsen, Bjarne Toft Sørensen, Mathias Petersen og Susanne Kaspersen anbefalede denne kommentar
Lise Lotte Rahbek

Det lyder slemt uinteressant.

Torben Nielsen, Mette Johansson, Per Klüver, Frank Wilhelmsen, Eva Schwanenflügel, søren ploug, Hans Brodersen, Carsten Bjerre, Torben Skov, Susanne Kaspersen og jens christian jacobsen anbefalede denne kommentar

At skabe sig et liv bygget på nederdrægtighed og nedgøren af andre, og så kalde det humor?
At så sammenligne sig med Dirch som var ægte komiker, ja så er man da i en helt særlig klasse af søllethed...

erik jensen, Bjarne Tingkær, Torben Nielsen, Lene Sørensen, Hanne Ribens, Frank Wilhelmsen, Mikael Aktor, Uffe Wever Pedersen, Eva Schwanenflügel, søren ploug, olivier goulin, Gøsta Hansson, Carsten Bjerre, Morten Bo Johansen, Finn Jakobsen, Per Hansen, Kristian Knudsen, Lise Lotte Rahbek, Susanne Kaspersen, Herdis Weins og Morten Jensen anbefalede denne kommentar
Kristian Knudsen

Understøttelse / holdning for folket? Lad os se hvor lang Mikael vil gå i flertydighed .. Deres måde at underholde sig selv alt andet lige..

Lidt skuffet over, at Mikael Bertelsen har fundet CC interessant

Torben Nielsen, Lene Sørensen, Per Klüver, Frank Wilhelmsen, Eva Schwanenflügel, Hans Brodersen, Jan August, Steffen Gliese, Morten Bo Johansen, Nova Lone Jespersen og Harald Viuff anbefalede denne kommentar
Søren Kristensen

Jeg kan simplelthen ikke ta´det. Jeg har kun den lille pakke; men det er til gengæld et aktivt valg - eller fravalg om du vil. Jeg fik heller ikke købt et smart TV på sort fredag, selv om der løber knitrende hvide streger ned over skærmen på det gamle Samsung og det er ikke fordi jeg mangler penge; mine Tesla-aktier er stadig mere værd end hvad jeg gav og hvide streger tvinger mig på en eksistentiel måde, ud over at jeg også få tid til at brygge en kop god kaffe, til at overveje om det jeg har tændt op under nu også er værd at se eller om jeg hellere skulle kaste mig over Twitter, YouTube eller et par af de 1500 tegneserie striber af Morten Ingemann, jeg fik til sidste jul og som jeg stadig ikke er kommet igennem - fordi jeg ser alt for meget TV.

Men han er alligevel interessant nok til at dette er den trettende kommentar til spørgsmålet ;)

erik jensen, Sebastian Dorset, Torben Nielsen, Mikael Aktor og Rasmus Kristiansen anbefalede denne kommentar

Spændende anmeldelse. Jeg har ikke så høje tanker om Casper C, som han selv og tilsyneladende Michael B har. Men måske løfter konceptet sig. Skulle jeg komme til at se denne episode ,er det kun for Iben's skyld. Hun gav mig det seneste ti-års bedste teateroplevelse som Inge Lehmann.
Men jeg kommer heller ikke til at tilkøbe Viaplay på grund af denne serie, så ......

Jeg har ikke set udsendelsen, men synes at anmeldelsen er ret interessant i sin måde at afdække den på. Min tanke er, at det omvandrende kvalitetsstempel Michael Bertelsen, som jeg faktisk selv positivt opfatter ham, må mangle nogle bedre muligheder, når han er gået med i det program. Mvh. Hans Brodersen

Bjarne Toft Sørensen

For nogle måneder siden læste jeg en oversat tysk roman, hvor jeg - fortælleren irriterede mig grusomt, Christian Krachts Eurotrash. Som forfatter er han kendt som åndsaristokratisk ironiker, en æstetisk orienteret dandy.

Jeg tænkte, om der ikke fandtes en kendt dansk kulturpersonlighed fra såvel forfatterens som fortællerens generation, som irriterede mig på samme grusomme måde, for på den måde at kunne få perspektiveret min irritation.

Valget faldt på Casper Christensen. De tilhører generation X, og hos begge fornemmer man konstant at have med en kulturel kamæleon at gøre, for hvem det at gøre indtryk på en bestemt morsom måde er vigtigere end det at få sagt noget væsentligt.

Rasmus Kristiansen, Torben Nielsen, Ole Olesen, Lise Lotte Rahbek og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar