Des-Orientering

Tidligere var P1’s daglige ’Orientering’ en mur af ord og eksperter, som det var svært at æde sig igennem. Som led i DR’s digitaliseringsstrategi har DR nu hakket programmet op i fire mere spiselige bidder – men dermed også smidt aktualiteten ud med badevandet
Hvad vil DR med den noget rodede kombination af podcasts og liveudsendelser. Vil man komme til bunds eller fylde sendefladen ud?

Hvad vil DR med den noget rodede kombination af podcasts og liveudsendelser. Vil man komme til bunds eller fylde sendefladen ud?

Lærke Posselt

Kultur
14. januar 2023
LYT ARTIKLEN
Vil du lytte til artiklen?
Prøv Information gratis i en måned og få fuld digital adgang
Kan du lide at lytte? Find vores seneste lydartikler her

Det er ikke meget forkert at betragte P1’s lyttere som nogen af de mindst omstillingsparate medieforbrugere i kongeriget. Vi – også undertegnede, 27-årige taleradioelsker – er overbeviste om, at kanalen burde holde sig til at producere Verden ifølge Gram og det, der ligner, for tid og evighed.

Derfor fik vi P1-elskere også vores Werther’s Originale galt i halsen, da det blev bebudet, at P1 Orientering som led i DR’s nye digitaliseringsstrategi ved årsskiftet skulle ændre form og sende færre minutter live.

Frem til 2023 sendte programmet direkte alle hverdage mellem 16 og 18, og her blandede man både internationale nyheder, dansk politik, økonomi og eventuelt kultur- eller debatstof. Orientering gik dybt ned i det aktuelle, gav eksperterne taletid – og gik magthavere på klingen. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Steffen Gliese

Orientering har jo før ændret sig, f.eks. var min egen yndlingsversion dén, der bragte timinutters reportager fra udsendelsens eget netværk af korrespondenter i alverdens lande, blandet med journalister med samme specialviden.
Dengang havde man kun en vært på programmet, og jeg synes faktisk, at det normalt fungerer bedst, når det er tilfældet.
Måske burde man bare skabe et nyhedsprogram ud fra den samme model, som man har på det foregående program, Kulturen? Her veksler live-indslag med forproduceret, og selvom jeg ikke bryder mig om den måde at dække kulturområdet på, så er modellen ikke dårlig som nyhedsoplysning.
Det værste på DR, synes jeg, er manien med at bruge to værter altid, også hvis den ene er halvvejs medvært, halvvejs interviewperson.

Lars Jørgensen, Kim Gammelgaard, Peter Bryde Poulsen, Marianne Wiltrup, Rasmus Knus, Jesper Kloppenborg, Erik Nielsen, Finn Breddam, Rolf Andersen og Torben Siersbæk anbefalede denne kommentar
søren rathje

DR - deranged, udrangeret, fortabt i segmenter og lyttertal, slots og markedsanalyser, uden styring, uden ånd og vid. Til hudløshed SNAAAAKENDE som research for åben mikrofon og med værter og gæster, der mener en hel masse uden nødvendig vis at kunne begrunde det med andet end mavefornemmelser. Og mere snak. DR snakker baglæns.

Tilbage i Kenneth Plummers dage slagtede man radiomontagen og radioteateret (disse institutioner i verdensklasse med utallige internationale priser i bagagen, nærmest simultant med at lydfortællingen og hele podcast-universet katapulterede internationalt). Her havde man guldæg og ægte public service, men de skulle smadres pga. effektivisering og flere kanaler.

Og sådan går det slag i slag, hvad seneste tiltag bare bekræfter:

Deadline er derangeret
Bagklog er helt parkeret
Orientering også derangeret (og det var i forvejen lys- og lydår fra den gamle standard)

Til gengæld får vi en hel Pandoras æske af lort og lagkage som et cirkus til folk, der gøres dummere end nødvendigt.

Hver fredag når min syv-årige datter vil se "Versus" eller "Alle mod en" græmmer jeg mig over, hvor mange hjernedøde penge, der kastes efter sådanne idiotiske koncepter. Netop koncepterne synes at styre mastodonten, så man bliver træt af at være træt af DR.

Kan vi ikke få Rune Lykkeberg som generaldirektør. Eller en anden der tør og vil noget mere end Rønns & taltyranner.

Anne Svendsen, uffe hellum, Lillian Larsen, Torben Skov, kim hertel, Allan Forsberg, Niels Clausen, Jørgen Tryggestad, tove helbo, Claus Voltelen, Bo Boisen Pedersen, Lisbet Møller, Per Hansen, Pernille Elholm, Henning Andersen, Lars Jørgensen, Kim Gammelgaard, Mathias Petersen, Christian Bruun, Hans Larsen, Anders Koch, Marianne Wiltrup, erik pedersen, Mikael Benzon, Rasmus Knus, Tage Chabert, Lone Hansen, Jeppe Bundgaard , Peter Hansen, Steen Obel, Jesper Kloppenborg, Erik Nielsen, Ole Olesen, Jacob Rørdam Holm-Jørgensen, Finn Breddam, Rolf Andersen, Erik Boye, Steffen Gliese, Torben Siersbæk, Carsten Munk, Rune Stilling, Per Dørup og Thomas Tanghus anbefalede denne kommentar
Thomas Tanghus

Orientering, nu uden indmad.
Efter at have hørt ti minutter med sludre-pludre-hyggeværter har jeg desværre helt droppet Orientering; og det meste af P1 faktisk. Nu tænder jeg for BBC World Service, hvis jeg vil lytte til seriøs taleradio.
Andre forslag modtages med kyshånd.

Anne Svendsen, uffe hellum, Anne Bruun, Kristoffer Andersen, Per Hansen, Pernille Elholm, Klaus Ankerstjerne Eriksen, Kim Gammelgaard, Mathias Petersen, Rasmus Knus, Lone Hansen, Peter Hansen, Steen Obel, Jesper Kloppenborg, Ole Olesen, Carsten Geisle og Rune Stilling anbefalede denne kommentar
Rune Stilling

@Søren Rathje - Spot on - Det er crap hele vejen igennem. Til alle, der vil fortælle DR, at de har truffet alle tiders elendige beslutning, er der på P1's Facebook-side under fanen "Fællesskab" en del mennesker, der deler deres frustrationer.

DR's ledelse og ledelseslag er dog formentlig fuldstændig udenfor pædagogisk rækkevidde. Havde de besiddet blot en smule viden om deres brugere, ansvar og pligt havde de aldrig fyret så mange dygtige og kvalificerede medarbejdere, der stod bag et strålende radioprogram, Orientering, bevist gennem mere end 30 år.

Og ja det gamle Orientering havde da sine svagheder, men det er intet imod det dilettanteri, der har erstattet det.

Anne Bruun, Jørgen Tryggestad, Per Hansen, Annette Chronstedt, Lars Jørgensen, Mathias Petersen, Hans Larsen, Rasmus Knus, Lone Hansen, Peter Hansen, Steen Obel, Jesper Kloppenborg, Ole Olesen, Thomas Tanghus, Steffen Gliese, Rolf Andersen, Erik Boye og Torben Siersbæk anbefalede denne kommentar
Rolf Andersen

Tjaa som trofast gammel P1-lytter er jeg selvfølgelig også frustreret over 'derangeren' af de gamle flagskibe.

Og så er jeg selvfølgelig begyndt at lede efter andre 'vandhuller'.

'Radio4' er faktisk ganske god. Ok, den er ikke helt på højde med det gamle P1, men som reserve er den ok.

'Den anden radio' - den2radio.dk - på nettet byder på en blandet politisk og kulturel ugentlig udsendelse. Erfarne P1 lyttere vil genkende rigtig mange gamle P1 stemmer, der startede podcasten efter den sidste (seneste) udryddelse af talenter fra DR.

Georg Metz læser f.eks. sit ugentlige 'Intermezzo' op på denne kanal. Karsten Pharao og Søren E. Jensen er også faste bidragydere. Men der er også plads til nye, unge talenter, der er i praksis hos de erfarne. Glimrende radio!

uffe hellum, Bo Boisen Pedersen, Per Hansen, Lars Jørgensen, Klaus Ankerstjerne Eriksen, Mathias Petersen, Mikael Benzon, Peter Hansen, Jesper Kloppenborg, Ole Olesen og Thomas Tanghus anbefalede denne kommentar
Marie-Christine Poncelet

Orientering er blevet frygteligt at høre på, det værste er en følelse af useriøsitet , uvidenhed, ukritisk og mainstream ideologi.
Nyheder bliver underholdning med underlæggende unødvendige musik, værtinde lyder som naïve " blondiner" der spørger kloge hoveder, frygtelig.
Men hvor skal man hen nu når man elskede at lytte til P1 fra 16 til 19.30?

Anne Bruun, Per Hansen, Tommy Clausen, Klaus Ankerstjerne Eriksen, Mathias Petersen, Rasmus Knus, Lone Hansen, Peter Hansen, Jesper Kloppenborg, Ole Olesen, Thomas Tanghus, Torben Siersbæk og Rolf Andersen anbefalede denne kommentar
Dorte Sørensen

Ja det er sørgeligt, at Orientering endnu engang er blevet forringet.

D er er langt fra den dybdeborende journalistik som blev formidlet fx. af Bjarke Møller, Niels Lindvig, osv. ( Nu er der vist kun Karen Hjulmand tilbage) Dengang satte Orientering, der også havde egen redaktion, en ære i at have lavet en grundig undersøgelse før de formidlede en sag - heller en grundig gennemgang , der godt måtte tage lidt tid, end en hurtig og jappet formidling.
Der var jo mange steder de hurtige nyheder kunne høres eller ses. Det var gode tider.

Anne Bruun, Per Hansen, Annette Chronstedt, Tommy Clausen, Klaus Ankerstjerne Eriksen, Mathias Petersen, Christian Bruun, Hans Larsen, Marianne Wiltrup, Rasmus Knus, Lone Hansen, Peter Hansen, Steen Obel, Ole Olesen og Thomas Tanghus anbefalede denne kommentar
Rolf Andersen

@Dorte Sørensen.

Nej, nej Dorte! Du tager fejl. DR's kloge generaler har naturligvis skaffet sig af med Karen Hjulmand.

Læs evt. (undtagelsesvis):

https://www.seoghoer.dk/nyheder/kurt-strand-hakker-dr-program-i-stykker-...

PS: Og jeg savner også Niels Lindvig.

Men DR's ledelse har tydeligvis besluttet sig på en strategiske kurs mod den intellektuelle bund.

Gud véd, om DR overlever dernede i medie-sumpen mellem alle de andre rovdyr, eller om de hellere vil vise, hvad god kvalitetsradio/tv virkelig kan ?

Hvorfor reklamerer de fleste DR-programmer egentlig med: "Se mere og deltag i debatten på vores Facebook-profil" ??

Er DR's ledelse suicidal ?

Anne Bruun, Klaus Kristensen, Lisbet Møller, Per Hansen, Tommy Clausen, Mathias Petersen, Hans Larsen, Marianne Wiltrup, Jeppe Bundgaard , Peter Hansen, Steen Obel, Jesper Kloppenborg, Ole Olesen, Thomas Tanghus, Torben Siersbæk, Jacob Rørdam Holm-Jørgensen og Dorte Sørensen anbefalede denne kommentar
Rolf Andersen

Et godt råd til DR's ledelse:

Hold fast i de gamle, erfarne medarbejdere, I har. Giv dem til opgave - sideløbende med den daglig produktion - at 'opdrage' en til to unge, nye medarbejdere i en slags mentor-ordning. På den måde bliver erfaringen givet videre, samtidig med at der kommer et nyt, ungt 'pust' ind i medie-virksomheden.

... det er i hvert fald en ledelsesudviklingsmetode, jeg har anvendt med succes i næsten fyrre år som leder i det private erhvervsliv.

Og ofte, når jeg hører fortællinger om dygtige, men nu gamle journalister, er pointen, at de startede i praktik på en eller anden provinsavis. Hvorfor vil DR afskaffe denne læreproces og udelukkende satse på unge 'talenter' uden faglig supervision ?

Tommy Clausen, Mathias Petersen, Marianne Wiltrup, Ole Olesen, Jesper Kloppenborg og Dorte Sørensen anbefalede denne kommentar
Kim Morten Nissen

Idiocracy.

Se hvad der sker i USA, Se Rusland, Mellemøsten, Kina, UK, EU, bare for at nævne de "store" spillere Men det gælder også resten af verdenen.

Jeg ved der altid har været problemer, men det er virkelig ved at løbe af sporet. (Igen).

Det er næsten som om Historien gentager sig om og om igen.
Vi kommer fra skidt til oplysning og opblomstring, og så går det ellers ned af bakke der fra.

Ser man på alle sociale medier, tv programmer, streaming tjenester, de fleste bøger osv, så er der så meget lort, og det kan være svært at finde noget med substans.

(Undskyld at jeg lige trækker nogle tal ud af ende)

Men det skulle ikke undre mig, om der er 15% der virkelig er opbyggende og oplysende og 90% bundslam.
(De ekstra 5% er med vilje;).

Og hvad værre er, er at det ser ud til at det er det mange vil have, for der er jo penge i skidtet, virkelig mange penge.....!

Aktualiteten mangler og jeg tager mig allerede nu i at "kunne undvære" at lytte til eftermiddagsudsendelserne og må så nøjes med et stadig ok P1 morgen, men det er vel også kun et spørsmål om tid før det også kommer på "dåse" og optages dagen for inden!

Det samme gælder forøvrigt også Deadline som også har tabt pulsen og pusten. Når der ikke sendes live, så mister det ligesom gnisten, muligheden for aktualitet og at have noget på spil, det mangler jeg der sidst på aftenen fra en troværdig nyhedskilde.

Da emnet nu tages op her i information, så vil jeg sige at jeg har været afventende og givet det en chance, men jeg må konstatere at interessen for udsendelserne ufrivilligt er faldet og hverken orientering eller Deadline længere et et must som fanger mig ind som før.

Jeg savner det aktuelle og synes DR over en del år nu gentagne gange har forringet sin formidling og public service forpligtelse, f.eks. var der også en gang dybde i kl. 12 radioavisen som varede 30 min, det er også kogt ned til "effektive" ca. 15 min, altså en halvering, og det er en tendens der synes at forsætte, overskriftsformidling og ingen dybde, desværre.

Lillian Larsen, Allan Forsberg, Steen Obel, erik pedersen, Jesper Partoft, Per Hansen, Pernille Elholm, Annette Chronstedt, Klaus Ankerstjerne Eriksen, Mathias Petersen, Christian Bruun, Marianne Wiltrup, Allan Bartroff, Rasmus Knus, Lone Hansen, Kim Morten Nissen og Erik Nielsen anbefalede denne kommentar
Preben Wilkens

Som stor fan af det gamle “DR1 Orientering”, er det som at få en våd karklud i hovedet at lægge øre til den nye version. Jeg vil kalde det en “Popcast” med blandede bolcher indsovset i muzak - i stedet for podcast. Så farvel med dig - desværre!
Var det så bare det eneste program jeg har måttet sige farvel til, men jeg begræder også at programmer som “P1 business” med Solveig Bjørnestad, “Mennesker og medier” med Kurt Strand (og endnu bedre i sin tid med Lasse Jensen) ikke er der mere. Seriøse og oplysende programmer. Det nye medieprogram “tabloid” er lige akkurat tåleligt.
“Deadline” på DR2 er ligeledes faldet i hullet med popsmart grafik og andet tullahej - og er desværre et no-go herfra.
Om det er en ren spareøvelse fra DR’s side ved jeg ikke, måske de forestiller sig at de nye programmer er mere “ungt” og kan fange yngre lyttere, men jeg tillader mig at tvivle.
Øv - bøv! Ja, jeg tilhører segmentet gamle sure mænd, men…… verden er af lava :o)

erik pedersen, Pernille Elholm, Klaus Ankerstjerne Eriksen, Mathias Petersen, Marianne Wiltrup, Peter Hansen, Allan Bartroff, Rasmus Knus og Lone Hansen anbefalede denne kommentar

Politikernes smil er brede, nu undgår de yderligere spørgsmål og opfølgning fra dygtige journalister, der ikke altid lader sig spise af med en gang intetsigende snak, gentaget igen og igen,, hvis de interwievede ikke holdes meget fast til emnet. Fordummelsespartiet = DF, der gav DR et voldsomt grundstød for flere år siden er nu ved at lykkes med planen om at ødelægge det, der tidligere har været et rimelig neutralt oplysende organ.
Og når der skal spares, så afskaf dog det system med 2 værter. Det er ret træls at høre deres indbyrdes snak, hold jer til emnet og ikke al det udemoms.
Selvfølgelig giver det nogle gange mening når der er 2 til at stille spørgsmål, men det må være dyrt, ikke mindst i sparetider

erik pedersen, Per Hansen, Pernille Elholm, Mathias Petersen, Christian Bruun, Hans Larsen, Marianne Wiltrup, Rasmus Knus, Peter Hansen og Erik Nielsen anbefalede denne kommentar

Mon ikke politikerne er godt tilfredse med DRs afvikling?

Hvis man anlægger et historisk perspektiv kan man vel finde en kritisk skillevej ved udflytningen til Ørestaden, hvorefter institutionen under bygge- og etableringsfasen blev underlagt detailstyring på det økonomiske område fra Finansministeriet. Siden udstrakte den politiske styring sig også til indhold, enkeltprogrammer og sågar enkeltpersoner, som det er nævnt tidligere i tråden. Det er således blevet institutionaliseret på topledelsesniveau i DR, at man ikke må være kritiske over for magthaverne og lave for populære programmer m.m.

I et velfungerende demokratisk videnssamfund ville det være gensidigt berigende med en offentlig debat om, hvad begrebet public service er i 2023 og hvad det indebærer. I stedet er offentligheden spist af med en public-service kontrakt, hvor kravene til dybden og kvaliteten i nyhedsformilingen er ikke eksisterende, mens fx hvordan DR skal formidles er beskrevet fire gange mere udførligt.

Det er usandsynligt, at det bliver anderledes med den nye regering og i særdeleshed den nye kulturminister. Desværre - for en kritisk presse er med til at tøjle de værste excesser blandt politikerne og dermed moderere befolkningens mistillld til politikerne.

På den måde kan man tale om en politisk trend, hvor afviklingen af en kritisk offenlighed er foregår via mange kanaler. For eksempel ved hjælp af underminering af Offentlighedsloven (§20), afvikling af dybde og kvalitet i DRs nyhedsdækning, uvillighed til at stille op til interview, facebook-/twitter-"demokrati" etc. etc.

Lillian Larsen, Steen Obel, Lisbet Møller, Per Hansen, Pernille Elholm, Lars Jørgensen, Lone Hansen, Klaus Ankerstjerne Eriksen, Mathias Petersen, Christian Bruun, Hans Larsen og Rune Stilling anbefalede denne kommentar
Klaus Ankerstjerne Eriksen

Orientering er ikke blevet bedre i det nye år. Elendig muzak er baggrundsstøj til de fleste indslag, det irriterer mig temmelig meget. Indslag uden relevans, fx. 15 minutters varm luft om en restaurant i København (Noma) der lukker, hvad rager det mig!!! Den slags snik-snak hører hjemme på P3. Jeg vil gerne have indsigt i relevante spørgsmål. Refleksion og nye vinkler på vigtige samfundsspørgsmål + analyser, evalueringer og undersøgelser, lad os få noget mere af det.

Erik Nielsen, Anne Bruun, Mathias Petersen, Per Hansen, Annette Chronstedt, Lars Jørgensen og Lone Hansen anbefalede denne kommentar
Frank Klevenhaus

Jeg har været hyppig bruger af P1 eftermiddagsfladen siden det hed " Kvartifem" og " "Udefra". ( fra 1980 )
Hver gang der er blevet lavet om på programmerne, eller der er kommet nye formater, er der gået et hylekor i gang , som har varslet demokratiets undergang og oplysningens degenerering i mørke.
Jeg kan oplyse her i 2023, at Danmark stadigt er ok og intakt.
Aldrig har der været så meget snakkeradio - husk også Radio4 - og podcast på utallige platforme. Frihedsbrevet og hvad har vi ellers.

Min store bekymring er dog det faktum, at DR er kommet på finansloven, og dermed direkte er blevet afhængig af den politiske magt.
Jeg deler tanker med @Rasmus Knus.
DR P1 glider ind i en moderne strøm af programafvikling, der på overfladen virker kritisk, men opløses i en æstetisk lækker suppe af hyggesnak og poleret kritik uden bid.

Mathias Petersen, Klaus Ankerstjerne Eriksen, Henning Kjær og Lisbet Møller anbefalede denne kommentar
Lisbet Møller

DR har forædt sig i podcasts og vendt ryggen til public service forpligtelsen og aktualitet. Når de har lavet søndags gudstjeneste i et år og båndet hele herligheden er der podcasts til mange år…

Anne Bruun, Mathias Petersen og Klaus Ankerstjerne Eriksen anbefalede denne kommentar
Kristoffer Andersen

Måske skulle man i fremtidige medieforlig overveje om DR overhoved magter taleradio. Og i mellemtiden kan man så glæde sig over at det gamle p1 og p2 stadig findes her: http://den2radio.dk/

Mathias Petersen og Klaus Ankerstjerne Eriksen anbefalede denne kommentar
Allan Forsberg

"Tidligere var P1’s daglige ’Orientering’ en mur af ord og eksperter, som det var svært at æde sig igennem" hedder det i manchetten til denne artikel. Men det er helt forkert. Orientering var en veltillavet ret, der var både sund og mættende. Nu er den kørt gennem en kødhakker, tilsat en masse tomme kalorier, unødvendige E-numre og tyndet op med noget af det ældste kød Skare meat havde på hylderne.

Lillian Larsen, Mathias Petersen, Lone Hansen, Torben Siersbæk, Dorte Sørensen og Anne Bruun anbefalede denne kommentar

Jeg er ikke stor-bruger af TV   -  til-gengæld har jeg været rigtig glad for at vi i Danmark har (haft) seriøs aktuel journalistik  -  her var ORIENTERING en af de udsendelser hvor jeg altid jeg kunne informeres (troede jeg ! ) 
Dygtige journalister, Karen Hjulman, Marianne Skovlund, Jesper Tynell, Henrik Lærke, Mathias Bay Lynggaard og flere var velforberedte og satte perspektiv på sidste nyt, de kunne gøre lytteren interesseret... det er helt misforstået at ændre Orientering til et dødt  program. 
-   -  Radio avisen og TV avisen er elendige, en omgang jævn snak, middelmådig og mangelfuld.
 
Det er misvisende at kalde Medie aviserne for nyhedsstof, de er nu mest fyldt ud med interviews, hvor de spurgte passende kunne være deltagere i en lokal amatør  TV eller radio station, eller Lokal (papir) avis  -  det har ikke meget med journalistik at gør.

 Journalisterne i TV avisen er dygtige formidlere, men er nu også sat til at reducere nyhederne til overfladiske alt for korte indblik  -  orkestreret af en elendig redaktion.

Hvad er journalisternes formål, med de platte spørgsmål om borgernes mening om  "dittenogdatten" ?  som har overtaget det meste af sendetiden, skal informationer reduceres til ligegyldigheder og være begrænset oplysende, til ære for dem som ikke forventer mere ?

Efterhånden er nyheder blevet til pop-plat underholdning, så trivielt og mangelfuldt, at det kan måles med "se og hør" eller billedbladet ( findes de stadig ?)
Og hvorfor skal sport være en stor del af nyhederne ? der findes sports kanaler !!!  og så kunne vi som ikke er interesseret i sport slippe for det nationale, hysteri. 

Det virker som at de liberalt kræfter, højre fløjen har interesse for denne
AF-vikling af nyhedsstof i DK. ?????

Lillian Larsen, Mathias Petersen, Lone Hansen og Dorte Sørensen anbefalede denne kommentar
Mathias Petersen

Anne Bruun
16. januar, 2023 - 00:38

Jeg kunne ikke være mere enig med dig og mange af de andre, om har kommenteret her. Jeg er som du også forbløffet over, at DR ikke selv kan se det komplet latterlige og ulødige i, at “almindelige menneskers” meninger partout skal proppes ind alle steder i nyhedsformidlingen - navnlig i tv-avisen, om det så bare er en enkelt sætning eller blot få ord om, hvad en eller anden tilfældig person på en gågade mener om whatever. Det antager efterhånden groteske propertioner og er så idiotisk.

Det er som om ledelsen i DR insisterer på en eller anden forloren folkelighed og i den bestræbelse og jagt på “unge lyttere/seere” er villige til at ofre hvad som helst af institutions fortidige adelsmærker som lødighed, grundighed, begavelse osv.

Jeg er virkelig ked af og frustreret over den udvikling og at de utålelige typer som leder DR har fået den magt, de ødelægger med nu. Trist men sådan er realiteterne. DR er i proces med at gøre sig selv overflødig. Jeg tvivler på det vil eksistere på lang sigt.

Jeg er til gengæld taknemmelig for at Kristian Andersen delte linket til alternativet, som jeg med skam må tilstå ikke anede eksisterede:
http://den2radio.dk/

Måske udarter min taknemmelighed sig også til økonomisk støtte til det foretagende og de gode mennesker, som skaber det.