Musikkritik
Læsetid: 4 min.

Det første album i 18 år fra Swan Lee er lyden af en have fuld af gamle og nye vækster

Som det er med naturprocesser, skal tiden være moden for, at noget kan ske. Det har de tre medlemmer af pop-rock-gruppen Swan Lee udnyttet. Fra hver deres retning er de trådt ind i en frodig, musikalsk mindehave over deres eget projekt med albummet ’The Garden’
Forsanger Pernille Rosendahl til koncert i Ringsted i efteråret. Swan Lee er nu aktuel med nyt album for første gang i 18 år.

Forsanger Pernille Rosendahl til koncert i Ringsted i efteråret. Swan Lee er nu aktuel med nyt album for første gang i 18 år.

Claus Bech

Kultur
7. februar 2023

Forestil dig, at du i din ungdom har haft en god ven, som forsvandt. En ven, du holdt af dengang, men som du med tiden har tænkt mindre på, efterhånden som du har udviklet dig som menneske.

Mindet om vennen er blevet reduceret til slørede billeder og brudstykker af sætninger, som en sjælden gang dukker op i din bevidsthed og fylder dig med nostalgi, samtidig med at det får dig til at krumme tæer. Du var en anden dengang. Du er faktisk slet ikke sikker på, at I ville have været venner i dag.

Men nogle af de mørkromantiske, ungdomslivskloge ting, som din ven sagde, har du alligevel taget med dig. »Love wil keep you warm / keep you safe from harm,« nynner du stadig med på.

Det er over 18 år siden, at der sidst kom et album fra den danske pop-rock-gruppe Swan Lee, som blandt andet står bag landeplagen »Love Will Keep You Warm« fra 2004. Men sidste forår annoncerede de, at de var begyndt at spille sammen igen og snart ville udgive ny musik. Det er nu blevet til deres tredje album, The Garden.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her