»Fuck dem! Skyd for at dræbe!« Guldbrandsen kommer foruroligende tæt på Trump-rådgiver i ny film

Christoffer Guldbrandsen kaster et nådesløst afslørende blik på Trump-rådgiver Roger Stone og dennes rolle i stormen på Kongressen i 2021 i sin nye fascinerende og foruroligende CPH:DOX-aktuelle dokumentarfilm, ’A Storm Foretold’
Med mennesker som Roger Stone i amerikansk politik, er det ikke mærkeligt, at det står så skidt til i USA.

Med mennesker som Roger Stone i amerikansk politik, er det ikke mærkeligt, at det står så skidt til i USA.

Guldbrandsen Film

Kultur
17. marts 2023

»Der er ikke længere nogen grund til at holde sig tilbage. Skyd for at dræbe. CNN, Antifa. Fuck dem. Skyd for at dræbe,« siger lobbyist og politisk konsulent Roger Stone på et tidspunkt i Christoffer Guldbrandsens nye film, A Storm Foretold.

Det er et opsigtsvækkende citat fra en mand, der i mange år har været en af Donald Trumps nærmeste venner og rådgivere, men det er også kun én af mange vilde og voldsomme ting, som 70-årige Stone siger og gør i løbet af de cirka 90 minutter, Guldbrandsens film om ham varer.

Filmen begynder i Florida. Hjemme hos Stone, der sidder med en kæmpecigar i hånden.

»Det er hårdt arbejde at redde den vestlige civilisation,« siger han og læner sig tilbage, inden han viser Guldbrandsen, hvordan man skal tænde den lidt mindre cigar, han lige har stukket i hånden på den danske dokumentarist.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her