Musikkritik
Læsetid: 8 min.

Man har lyst til at holde luksusferie i Miley Cyrus’ sange på hendes bedste album til dato

Miley Cyrus har endelig lavet et album, hvor der er højt nok til loftet til at huse hendes elskelige skamløshed og hendes grusede havnearbejderrøst. Det sker på hendes hidtil bedste album, hvor sange om uskyldstab og sorg giver amerikaneren nye dybder

Cyrus har skabt et album, der kredser om kærlighedskvaler.

Columbia Records

Kultur
17. marts 2023
LYT ARTIKLEN
Vil du lytte til artiklen?
Prøv Information gratis i en måned og få fuld digital adgang
Kan du lide at lytte? Find vores seneste lydartikler her

Det er ironisk, at Miley Cyrus startede som sitcom-barnestjerne i dobbeltrollen som Miley Stewart, der i al hemmelighed også var popstjernen Hannah Montana. I Disney-serien Hannah Montana skjulte hun sin stjerneidentitet for at kunne leve et helt normalt liv.

Det er ironisk, fordi den voksne Miley Cyrus, vi har lært at kende over det seneste årti, har brugt sit privatliv i sin kunst og har været mere åben om sine drifter og sin seksualitet end langt de fleste. Hun sprang i 2015 ud som panseksuel. Altså at hun kan være tiltrukket af personer af enhver form for køn. På den konto er hun noget af en frontløber. Og i dag står 30-årige, amerikanske Destiny Hope Cyrus alias Miley Cyrus som en smukt skamløs sejrssøjle i moderne pop.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her