Bogkritik
Læsetid: 4 min.

Madame Nielsen har forvandlet sig til forfatterudgaven af kong Midas

I Madame Nielsens ødeland, der afslutter romankvartetten ’Pentagon smeltet’, flyder en strålende og livgivende samtale mellem et barn, der leger formålsløst og uden for tiden, og en voksen, der ikke har nogen (frem)tid at give barnet
I Madame Nielsens ødeland, der afslutter romankvartetten ’Pentagon smeltet’, flyder en strålende og livgivende samtale mellem et barn, der leger formålsløst og uden for tiden, og en voksen, der ikke har nogen (frem)tid at give barnet

Eirik Brekke

Kultur
17. marts 2023
LYT ARTIKLEN
Vil du lytte til artiklen?
Prøv Information gratis i en måned og få fuld digital adgang
Kan du lide at lytte? Find vores seneste lydartikler her

Madame Nielsens tematisk vildtvoksende og poetiske romanraptus med den overordnede titel Pentagon smeltet I-IV er nu allerede afsluttet. De første tre individuelle titler lyder Kendsgerninger, Min fars død, Den Højeste Orden & Underverdenen og udkom alle i 2022. Den fjerde har titlen Efter Tiden og er en apokalyptisk fortælling, der filosoferer over forholdet mellem tid og sprog eller tid og fortælling.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her