FILMKRITIK
Læsetid: 4 min.

Præmissen om befrugtet æg-ombytning halter, men Mille Dinesen er god i ’Bytte bytte baby’

Barbara Topsøe-Rothenborgs ’Bytte bytte baby’ revolutionerer ikke ligefrem komediegenren – og historien om to kvinder, der ved en fejl bliver gravide med hinandens babyer, er lidt underlig – men der er også morsomme og rørende øjeblikke
Liv (Katinka Lærke Petersen) og Cecilie (Mille Dinesen) bliver gravide med ’hinandens’ babyer i Barbara Topsøe-Rothenborgs komedie ’Bytte bytte baby’.

Liv (Katinka Lærke Petersen) og Cecilie (Mille Dinesen) bliver gravide med ’hinandens’ babyer i Barbara Topsøe-Rothenborgs komedie ’Bytte bytte baby’.

SF Studios 

Kultur
16. marts 2023

Jeg har et blødt punkt for den danske skuespiller Mille Dinesen. Hun har funny bones og en sikker komisk timing, både verbalt og fysisk. Hun er slagfærdig, charmerende og lyser op i de fleste af de film og serier, hun medvirker i, selvfølgelig især tv-serien Rita, hvor hun spiller titlens bramfri, oprørske skolelærer. Man kan måske ærgre sig lidt over, at hun ofte sættes til at spille den mere eller mindre samme rolle – midaldrende kvinde og mor med rod i privatlivet – der på sin vis er en fortsættelse af Rita-rollen.

Det gør hun for eksempel i komedierne Jagtsæson og Tag min hånd, og det gør hun i Barbara Topsøe-Rothenborgs nye Bytte bytte baby, der, som titlen antyder, også er en forholdsvis letløbende sag. Det er dog komik på en ganske alvorlig baggrund, hvilket måske er grunden til, at filmen, der har manuskript af Pia Konstantin Berg, ikke er helt så sjov, som den sikkert gerne ville være.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her