Bogkritik
Læsetid: 4 min.

Et nyt konservativt bud på det gode liv

Kasper Støvring og Rasmus Dreyers nye bog vil hylde provinsen og redde det rodløse menneske
Med henvisning til FN’s livskvalitetsmålinger pointerer Kasper Støvring og Rasmus H.C. Dreyer, at »Det gode liv leves af robuste mennesker i stabile familier og velfungerende lokalsamfund.« Angiveligt er Vestjylland verdensmestre heri. Her Lyngvig Fyr ved Hvide Sande.

Med henvisning til FN’s livskvalitetsmålinger pointerer Kasper Støvring og Rasmus H.C. Dreyer, at »Det gode liv leves af robuste mennesker i stabile familier og velfungerende lokalsamfund.« Angiveligt er Vestjylland verdensmestre heri. Her Lyngvig Fyr ved Hvide Sande.

Hans Meineche/Ritzau Scanpix

Kultur
26. maj 2023

Et af tidens mest interessante spørgsmål er, hvad der vil komme efter vor tids sociale opbrud og ideologiske modstand mod 40 års nyliberal globalisering, svækket national sammenhængskraft, centralisering, naturødelæggelser, udfordrede demokratiske institutioner og slidte liv i højhastighedens epoke? Hvad har Vesten i vente? Mindre demokrati og flere stærke mænd? Demokratisk opblomstring? Mindre markedstænkning? Eller?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Jesper Johannsen

Det gode liv leves i velfærdsstaten Danmark, som sikre alle borgere adgang til det gode liv. Og ikke kun robuste Kasper Støvring og Rasmus H.C. Dreyer med familie.

Atlas Dahl, Rasmus Kristiansen og Torben Skov anbefalede denne kommentar
Torben Skov

Det eneste jeg har lyst til at sige er: "æd lort!"