Leder

Radio24syv har revitaliseret taleradio i Danmark. Nu slukker DF for kanalen i misforstået anti-københavneri

Public service-stationen Radio24syv har succes i provinsen og er mindre københavneragtig, end man måske skulle tro, så det er svært at forstå, hvorfor udflytning er så vigtigt for politikerne. At kravet – der er fremsat af Dansk Folkeparti med regeringen som tavs medbøddel – nu ender som et dødsstød, er en tragedie
Public service-stationen Radio24syv har succes i provinsen og er mindre københavneragtig, end man måske skulle tro, så det er svært at forstå, hvorfor udflytning er så vigtigt for politikerne. At kravet – der er fremsat af Dansk Folkeparti med regeringen som tavs medbøddel – nu ender som et dødsstød, er en tragedie

Kristian Brasen

Kultur
29. marts 2019

På bare otte år har en forholdsvis lille gruppe dygtige mennesker bakset en velfungerende, original taleradiostation op fra bunden. Programmet Den Korte Radioavis har genetableret den politiske satire. Det Næste Kapitel har demonstreret, at den gode, gamle samtale mellem interviewer og interviewperson stadig har stort potentiale, AK24syv har vist, at kulturjournalistik kan være andet end anmeldelser og tendenshistorier, Millionærklubben har givet erhvervsstof bred appel, og 24syv Morgen har med den ene politiske afsløring efter den anden vist sig at være mere dagsordensættende end sin statsradiofoniske fætter.

Radio24syv har fornyet og revitaliseret taleradio i Danmark. Og ligesom TV 2 i sin tid gjorde DR bedre, er P1 blevet kvikkere – måske fordi de ansatte i DR-byen kan mærke, at de bliver åndet i nakken.

Torsdag meddelte Berlingske Media så, at koncernen ikke vil genansøge om at drive den fjerde radiokanal som en direkte konsekvens af regeringen og Dansk Folkepartis beslutning om, at mindst 70 procent af redaktionen skal ligge 110 kilometer fra København. Det betyder, at Radio24syv lukker, når den nuværende sendetilladelse udløber til oktober – medmindre det kommende folketingsvalg skulle ændre på kravet om udflytning.

Dansk Folkepartis antikøbenhavneri ender med at slå kanalen ihjel, og det er paradoksalt. I sine kulturprogrammer gør Radio24syv – ligesom DF – et stort nummer ud af at være antielitær og gå imod etablissementets korrekte holdninger. Modsat P1 virker Radio24syv ikke til at have den store berøringsangst med emner som islam, flygtninge og integration; emner, som traditionelt optager DF en hel del.

Mange værter er jyder, og for nylig oprettede radioen en redaktion i Aarhus, hvor en håndfuld medarbejdere rejser land og rige rundt for at fortælle historier, så der i aktualitetsprogrammerne er lige så mange reportager fra provinsen som fra København. Og som om det ikke var nok, lytter størstedelen af Radio24syvs lyttere faktisk med fra deres hjem eller bil eller mobiltelefon vest for Storebælt.

Hvorfor det for politikerne er så magtpåliggende at flytte hovedsædet til den provins, hvor radioen har succes, er svært at forstå. 

Uanset hvad er det en tragedie, at kravet – der er fremsat af Dansk Folkeparti med regeringen som tavs medbøddel – ender som dødsstødet på en velfungerende public service-station.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Det er klassisk biopolitik, hvad skal leve og hvad skal dø?

I DF's optik skal "klog" public-service dø, da den destabiliserer den elitære fjendediskurs: Os og dem. Den jævne dansker og københavnereliten.

Hvad mon sunken costs bliver for DF's holden regeringen ved magten - 800 mio. kr.?

https://politiken.dk/kultur/medier/art7112146/%C2%BBVi-har-brugt-800-mil...

Eva Schwanenflügel, Arne Lund, Torben Bruhn Andersen, Kim Houmøller, Frede Jørgensen og Torben K L Jensen anbefalede denne kommentar
Torben K L Jensen

Der er vel intet til hinder for at P1 ansætter de dygtige medarbejdere som et tiltrængt adrenalin-skud for en efterhånden tandløs public-service kanal ?
"Just do it! "

Eva Schwanenflügel, Anders Graae, Bell Wigelsen Bruun, Arne Lund, lars søgaard-jensen, Benta Victoria Gunnlögsson, Torben Bruhn Andersen, Jan August, jørgen djørup, Lillian Larsen, Anne Eriksen, Peter Hansen, Anne Mette Jørgensen, Daniel Joelsen, Peder Bahne, Liselotte Paulsen og Frede Jørgensen anbefalede denne kommentar
jens peter hansen

Dansk Folkeparti kræver nu, at hele 80 procent af medarbejderne på den radiokanal, vi i dag kender som Radio24syv, skal flyttes til Jylland. Det begynder at ligne et regulært mord på kanalens muligheder for at fortsætte, skriver mediejournalist Lasse Jensen i dette debatindlæg fra 13. marts 2019.
Den 8. december 2010 skrev samme Lasse Jensen:Møllers kamp for et smalt, rodet omnibusmedie
Kulturministeren er ved at bygge et monument over sig selv - og kommer nærmere til sin gamle drøm om at lade staten overtage nyhedsformidlingen i Danmark.

Lasse Jensens drøm fra 2010 er altså gået i opfyldelse. Det er bare de forkerte der fører kniven.
Kunne man ikke håbe på at 24/7 kunne overleve bare på andre vilkår ? På P1 morgen spørger de gudhjælpe mig om det ikke er i orden at flytte 24/7 da den jo er licensbetalt. De glæder sig tilsyneladende til at kværke kanalen, som jo i den grad eksponerer DR's impotens.

Kim Houmøller, Anne Mette Jørgensen, Marie E. Rasmussen og Hans Aagaard anbefalede denne kommentar

Hvorfor flytter Folketinget og alle ministerierne ikke bare til Jylland?

Benta Victoria Gunnlögsson, Bjarne Andersen, Torben Bruhn Andersen, Anne Mette Jørgensen, Jakob Vinther-Larsen og Randi Christiansen anbefalede denne kommentar
Randi Christiansen

Lad os nu ikke græde for tidligt. Forsøget på at slagte en populær radiokanal og forslaget til sundhedsreform kan blive et gevaldigt selvmål for venstre og df og medvirke til måske ligefrem være afgørende for, at de taber valget.

Eva Schwanenflügel, Morten Wieth, lars søgaard-jensen, Benta Victoria Gunnlögsson, Thomas Tanghus, Bjarne Andersen, Torben Bruhn Andersen, Jan August, Steffen Gliese, Bjarne Tingkær, Anne Eriksen, Katrine Damm, Anne Mette Jørgensen, Ole Frank, Jan Jensen og Marie E. Rasmussen anbefalede denne kommentar
Jens J. Pedersen

problemet med DF er, at de ikke kan tåle folkelig oplysning. Alle selvstændig tænkende mennesker skal holdes nede.
DF vil fjerne magtens tredeling og pressen. DF vil ikke analyseres. Tulle vil blot komme med, de seneste jeg hørte efter beslutningen om at nedlægge regionerne, noget usammenhængende sludder om abekasteri. Men ved at nedlægge regionerne vil der jo netop komme abekasteri mellem befolkningen og de nogle og tyve udpegede bestyrelser.

Marie E. Rasmussen, Eva Schwanenflügel, Finn Egelund, Estermarie Mandelquist, Torben Bruhn Andersen, Steffen Gliese og Anne Mette Jørgensen anbefalede denne kommentar
Jens J. Pedersen

DF vil autokrati og ikke demokrati!

Marie E. Rasmussen, Eva Schwanenflügel, Arne Lund, Estermarie Mandelquist og Anne Mette Jørgensen anbefalede denne kommentar

Egentlig mærkeligt, at alle de jyder (politikere, chefredaktører, besserwissers etc.) overhovedet vil bo øst for Lillebælt. Kan kun være for pengenes skyld. Kap trossen til øerne, jyder, og gør jeres land ekstra stort igen.

Torben Bruhn Andersen, Flemming Berger og Henrik Bjerre anbefalede denne kommentar
Søren Clausen

Det lader til at autopiloten stadig har kontrollen. Spoler man nogle år tilbage, så brokkede de fleste i kommentator sporene sig konstant over opfindelsen af radio Møller.

jens peter hansen, Maria Jensen, Steffen Gliese og Hans Aagaard anbefalede denne kommentar

Mina M...hvorfor ?
Fordi vi ikke vil have dem herover. De er jo uduelige. De blender også bedre ind der hvor de er nu ;-)

24/7 ...en succes ? Tjae, hvis en stak selvoptagede medarbejdere i et studie der bruger tiden på at grine dumt af hinanden og lidt af alle andre er en succes, ja så er kanalen vel en succes.
Og hvis journalistiske indslag hvor journalisten/studieværden udstråler foragt for dem de er i dialog med er en succes, ja så er kanalen vel en succes.
Hvis ikke, ja så er en opstrammer nok ikke af vejen.

Steffen Gliese, Anina Weber og Anders Skot-Hansen anbefalede denne kommentar

Radio24syv var da en dødsyg, selvfed radiokanal fra københavnerghettoen, som aldrig fattede at nedladende ironi er so-o yesteryear. Good riddance.

Nygaard. Min kommentar er ikke useriøs. Jeg mener faktisk, at jyderne bør oprette deres egen nation. Så kan de slippe for alt, der er galt med øerne og København. Og herovre kan vi slippe for at høre på jydernes elendige og evige jamren over alt, der ikke passer dem.

Tino Rozzo, Kim Houmøller, Hans Christian Asmussen, Henrik Bjerre og Anne Mette Jørgensen anbefalede denne kommentar

Man kan jo spørge sig selv hvorfor man ikke allerede i fødslen havde den slags krav og tanker, det havde man jo allerede da man anlagde TV2 i Odense, og problemstillinge er ikke ligefrem blevet mindre med stort set alle væsentlige medier samlet et sted i Danmark.

Odense har dog sidenhen vist sig, at være for tæt på København, det fungere ikke rigtigt efter intentionen, og er i dag mere hovensæde af navn, end af gavn.

Anne Mette Jørgensen

Df minder mig altid om Jehovas vidner. Lever og ånder ved angst og had til alle de, der er udenfor.
Totalt topstyret.
Men, medie ordføreren fra S er jo enig med Df
Hvorfor i alverden sagde regeringen ikke nej, da Df forlangte de fakto nedlæggelsen af 24/syv.
Jeg nyder kanalen. er faktisk oprigtig ked af, at den stopper i sin nuværende form.
Har da også hørt at der skal reklamer ind over, og så er jeg skredet.
Vi har kun et regeringsparti og det er Df. Tillykke Danmark.
.

Eva Schwanenflügel, Rolf Andersen, Christian Mondrup, Erik Pedersen, Bjarne Andersen, Torben Bruhn Andersen og Marie Jensen anbefalede denne kommentar
Anne Mette Jørgensen

Df minder mig altid om Jehovas vidner. Lever og ånder ved angst og had til alle de, der er udenfor.
Totalt topstyret.
Men, medie ordføreren fra S er jo enig med Df
Hvorfor i alverden sagde regeringen ikke nej, da Df forlangte de fakto nedlæggelsen af 24/syv.
Jeg nyder kanalen. er faktisk oprigtig ked af, at den stopper i sin nuværende form.
Har da også hørt at der skal reklamer ind over, og så er jeg skredet.
Vi har kun et regeringsparti og det er Df. Tillykke Danmark.
.

Katrine Damm, Ole Frank og Steen Voigt anbefalede denne kommentar

Nygaard. Jeps.

Nygaard. Jeps.

Henrik Bjerre

Hanseforbundet tilbage!

Eva Schwanenflügel og Flemming Berger anbefalede denne kommentar
Anne Mette Jørgensen

Jeg er også dødtræt, at jyders evige udskælden på København.
Så stop dog med at udstille jeres mindreværdskompleks.Det er pinligt.

Eva Schwanenflügel, Jan August og Ole Frank anbefalede denne kommentar

Jørgensen. Det er højst besynderligt, at jyders overlegenhed altid udtrykkes gennem mindreværd. Eller er det omvendt. Jeg har hidtil ikke fattet, hvad de har gang i. Men sikkert er det, at de ikke bryder sig så meget om os øst for Lillebælt.

Det forekommer (mig) komplet idiotisk og besynderligt at slagte 24syv.

Alle beslutningstagere er tilsyneladende enige om at kanalen er en succes.
Kanalen har levet op til de krav, der blev stillet, og de var ganske mange og detaljerede.

På nuværende tidspunkt er der 400.000 flere taleradiolyttere end før 25syv startede. Og de er fordelt jævnt over hele landet.
Kanalen har fået nye og yngre lyttersegmenter i tale, bogstaveligt talt i og med at der er en del programmer, hvor lytterne kan skrive eller ringe ind.

Jeg regnede egentlig med at grunden til at S valgte at stå udenfor forliget, var at de efter et valg og eventuelt regeringsskifte ville ændre (dele) af medieforliget.
Det siger S, Mogens Jensen så nu, at de ingen planer har om.
S er åbenbart stadig lige så bange for DF som regeringen.
Hvor er det dog på alle leder og kanter begrædeligt.

Eva Schwanenflügel, Randi Christiansen, Rolf Andersen, Christian Mondrup, Bjarne Andersen, Bjarne Bisgaard Jensen, Estermarie Mandelquist, Thomas Tanghus, Erik Pedersen, Torben Bruhn Andersen og Steen Voigt anbefalede denne kommentar

Som jyde - omend jeg i perioder har boet udenfor Jylland -
nej, vi har sgu aldrig hadet københavnere eller været misundlige på København.
Vi oprettede sgu bare vore egne uddannelses- og kulturinstitutioner og medier. Og med hensyn til vækst - hej, vindmølleeventyret blev realiseret af jyder, og når kvinderne i København læste Alt for Damerne og andre dameblade, der præsenterede hvad dansk mode kunne præstere - så var det sgu lavet i Herning, Ikast, Brande etc. Vi lokale rendte sgu rundt i det smarte klude før pigerne i København. Beskedne har vi derimod altid kun været på skrømt - for vi har ikke haft nogen grund til at være beskedne. Da jeg læste i århus i 1980'erne, var det der, musikken spillede - TV2, Kliche, Thomas Helmig etc. Og jyske byer som f.eks. Esbjerg og Herning skaffer langt flere job til almindelige mennesker end København.
Så hade eller misunde København - det gider vi sgu ikk.

Steffen Gliese, Peter Hansen, Palle Jensen og Katrine Damm anbefalede denne kommentar

Jeg tror ikke, DF lukker Radio 24/7 af misforstået anti-københavneri. Der er vist ikke noget, der er misforstået der. Det er helt rimeligt at flytte kanalen så langt væk som muligt, og få et andet ud-hør til verden.
Fint at flytte kulturinstitutioner til Den fjernere ende af Lolland, til Fyn eller f,eks til en af de gamle jyske kulturbyer Ribe eller Viborg.
... Og det kan da godt være, at vi jyder lider af mindreværdskomplekser, men det bliver bedre, når vi får noget mere kultur til at stive os af.

Jeg undrer mig også over denne voldsomme haderetorik, hvem har mon opfundet det og hvorfor?

Og så i sådan et lille-bitte land.

Marie E. Rasmussen, Eva Schwanenflügel, Thomas Tanghus, Steffen Gliese og Anne Eriksen anbefalede denne kommentar

Dette lille-bitte land er nu blevet landsbyer, der ikke taler sammen...

Eva Schwanenflügel og lars søgaard-jensen anbefalede denne kommentar

Weins, Piper. Det kan godt være, at I ikke gider misunde København (alt øst for Lillebælt/Storebælt), men retorikken, som jyske politikere har brugt nu i adskillige år, taler imod jeres synspunkt. 'den fjernere ende af Lolland'. Intet kan dog rage jyder mere end andre dele af provinsen. De eksisterer simpelthen ikke i deres opfattelse. Så derfor er vi kommet dertil. På min tidligere arbejdsplads, tæt på Roskilde, hvor jeg bor, fik vi besøg af institutionens chef fra Aarhus. Han talte så til en forsamling af medarbejdere fra hele landet plus vores udenlandske kolleger: nu kommer jeg jo fra Jylland (gisp, vi må have fat i en tolk til at oversætte), nu taler jeg jo jysk (gisp, vi må have fat i en tolk til at fortolke). Totalt nedladende. Derfor! Og det fortsætter. 24/7 er blot ét eksempel på, hvad jyder ikke kan tolerere, når det passer ind i deres strategi.

Lasse Glavind

Nu får Information det jo til at lyde, som om det er en gruppe geniale frivillige radioentusiaster, der har "bakset en supersuccesradio sammen" fra scrats af to spånplader og god karma. Lad os lige blive enige om, at de faktisk har fået 800 millioner, en privilegeret sendetilladelse og OTTE år på fast støtte til at indstille sigtekornet, og at det tog meget, meget lang tid, før de overhovedet begyndte at ramme lytterskiven. Man kunne måske godt tænke den kætterske tanke, at andre i dette land - også uden for Indre By - godt kunne have lavet en god radio for 800 mio.

Lars Bo Jensen, Herdis Weins, Bjarne Bisgaard Jensen, Maria Jensen, Anina Weber, Steffen Gliese og Ida Larsson anbefalede denne kommentar

Som jyde hele mit liv havde jeg store forventninger til radio 24/7, da den blev lanceret.
Den skulle jo blandt andet gøre op med københavneriet. Hvor blev jeg dog slemt slemt skuffet.

Mængden af tåbelige radioværter er utallige, og når man så samtidig har som et af sine grundprincipper at værterne skal fylde meget og turde have meninger, bliver det ofte uudholdeligt at høre på.

Programformaterne er heller ikke revolutionerende. Jeg kan nævne flere programformatter på kanalen, der er kedelige, eller som man decideret ikke kan holde ud at lytte til, end jeg kan nævne programmer, som jeg godt kan lide.

Nogle få guldkorn har det været i mellem men 24/7 har slet slet ikke været den radio revolution mange håbede på, også selv om så mange offentligt ellers har rost kanalen for netop at være åh så god og revolutionerende.

Så jeg ser det ikke personligt som en katastrofe, at radioen skal starte delvist forfra. Man kan håbe på, at man måske vil ændre mange af sine dårlige og fastlåste koncepter og måske på sigt lave decideret revolutionerende radio.

Jeg har dog mine tvivl og tror ikke på. at det bliver synderligt bedre. bare fordi man rykker det til Jylland.

Erik Fuglsang, Maria Jensen, Steffen Gliese og Anina Weber anbefalede denne kommentar

P.S Sikke nogle sure Københavnere i den her tråd.

Altså nu bliver jeg nødt til at spørge, og det er altså af et rent hjerte og fordi jeg ikke ved det: Hvad er det der 'københavneri'?

(ja jeg bor på Sjælland, ikke i København, men en kommune, der støder op til. Jeg har jyske aner, hedder Kirk og født i Jylland, det kan muligvis give en smule credit;) )

Det er noget pjat hele tiden at spille folk fra forskellige regioner ud mod hinanden. Der eksisterer formentlig lige så store forskelle imellem meninger og mennesker indbyrdes som vi er i mellem landsdelene.
Jeg er jyde, men er rigtigt træt af DFs mord på radio 24syv. De laver rigtigt mange gode, intelligente og anderledes programmer, som jeg elsker at høre. Der er også nogle af deres programmer, jeg ikke bryder mig om, men de har en bredde i forhold til emner, format og politisk udgangspunkt, som man ikke finder andre steder i radioen. Desuden er det fantastisk at være fri for reklamer, jingles og intetsigende musik fra playlister. Øv, øv og atter øv, at de nu lukker, siger jeg bare...

Marie E. Rasmussen, Eva Schwanenflügel, Randi Christiansen, Finn Egelund, Katrine Damm, Randi Overgård, Thomas Tanghus, Erik Pedersen, Lillian Larsen og Rune Stilling anbefalede denne kommentar

Katrine Damm:

En vedholdende kritik af DR igennem hele dens eksistens har været, at resten af landet bliver underprioriteret ift. København. Det gælder også resten af Sjælland. Det handler ikke mindst om, at mediekoncentrationen i Danmark i meget høj grad er centreret omkring København.

Så mange havde derfor håbet på, at den nye radiokanal selvfølgelig skulle ligge i Jylland, da kanalen specifikt blev oprettet for at kunne opfylde nogle af de kritikpunkter, der har været af DR i mange år. Her i blandt også, at DR's formater var kedelige og forældede, og studieværterne grå og anonyme, da det ikke er tilladt at have for mange personlige holdninger som DR-ansat.

Jeg vil mene, at en af grundene til at radiokanalen stadig virker meget københavnsk for en jyde som mig, er pga. den ligger geografisk, hvor den gør.

Larsson. Gode argumenter omkring 24/7. Men sure københavnere? For mit vedkommende holder den ikke. Bor i Roskilde, født på Falster. Og jeg har ikke hørt ét minut af kanalen, så jeg er ret ligeglad, om den lukker. Det er den overordnede intention (København=dårlig, Jylland=det bedste) jeg stritter imod. Som om Jylland er et eller andet underudviklet område i landet. Den præmis køber jeg ikke, men hvis jyderne gør, så tag konsekvensen og gå jeres egen vej.

Morten Pedersen

Er der ikke en fynbo eller en sydsjællænder, der kan agere mægler i den bistre strid!?

Hvis vi nu kun har to kanaler, kan vi så ikke godt få den anden i vest ?

Pedersen. Det er netop en bister strid, speedet op af en forestående valgkamp. hvor hjemstavnen (og ikke alle de andre udenfor denne) for nogle politiske partier synes altafgørende. Men det under- og grundlæggende tema har i mine øjne de seneste to årtier været strategisk present: Lad os splitte dem ad - og københavnerne (altså dem øst for bælterne) er de værste og det er synd for os. Det handler ikke en skid om radiokanaler.

Sten Voigt: Kan godt være, du ikke er københavner. Men du virker altså stadig meget sur. En flytning af en radiokanal får dig til at opfordre Jylland til at løsrive sig? Du må sove godt. Det der orker jeg ikke at indgå i.

Jyder hverken hader eller har mindreværdskomplekser overfor København, og jeg synes da ellers nok at det er københavnerne der klynker for tiden.
Men set fra Jylland kan det tit se ud som om, at Københavnerne gerne vil beholde alt hvad der er nationalt og dækkende for hele samfundet - og de tilhørende gode jobs - som en lukket klub for sig selv. Og det er vel ikke så mærkeligt, at der er et vist pres for at ændre dette.

Larsson. Sov godt, måske kan du drømme om produktionsDanmark.

Jensen. For et par år siden kvalmede den lokale redaktør af avisen i Viborg over DJØF-regimet i hovedstaden. Han glemte vist helt, at hans lokalområde med Vestre Landsret har sin egen ganske betragtelige andel af netop disse. Men selvfølgelig - der kan altid komme flere til. Så ja, jeg forstår presset fra hele samfundet.

Steffen Gliese

Luk den nu bare og giv kanalen tilbage til DR, hvor den er sørgeligt savnet.

Jens Thaarup Nyberg, Finn Egelund, Anina Weber og jørgen djørup anbefalede denne kommentar
Søren Jensen

Jeg lytter meget til Radio 24/7 for det er sgu Den Originale Taleradio. Jeg har svært ved at forestille mig at radioen kan blive ved at være lige så god hvis man skal til at skille den ad så 70 % af redaktionen skal ligge 110 km fra Kbh. 110 km væk, så vil mange af radiofolkene blive skiftet ud, de flytter jo ikke med. Vi har set hvor ødelæggende de udflytninger er for alle andre institutioner, det bliver ikke anderledes for 24/7. Det ved regeringen godt og de bruger udflytningerne til at ødelægge det de ikke er enige i. Jeg synes vi har et demokratisk problem og det bliver kun værre hvis ikke vi får stemt de røvhuller ud af vores folketing!

Steffen Gliese

Og for mig er denne radio et sørgeligt eksempel på, hvor kortsigtet og verdensvendt medierne er blevet.
Det stod jo ikke skrevet i stjernerne, at det skulle være nyheder, der kom til at fylde os dag ud og dag ind i forskellige forklædninger.
Vi mangler almindelig ansporing til tænksomhed, egen handlekraft og et brud med de fastlåste følelser og fordomme - og radio i dag gør kun meget sjældent noget til sagen.
P1 er dog kommet i gang - bl.a. med det bedste kulturprogram i mange år, Ping Pong. Og hvad gør så Ping Pong så fantastisk? At det gør til folk i stedet for at levere en masse spekulationer og fordomme om dem.

Jens Thaarup Nyberg, Finn Egelund og Anina Weber anbefalede denne kommentar

Det er noget pjat hele tiden at spille folk fra forskellige regioner ud mod hinanden. Der eksisterer formentlig lige så store forskelle imellem meninger og mennesker indbyrdes som vi er i mellem landsdelene.
Jeg er jyde, men er rigtigt træt af DFs mord på radio 24syv. De laver rigtigt mange gode, intelligente og anderledes programmer, som jeg elsker at høre. Der er også nogle af deres programmer, jeg ikke bryder mig om, men de har en bredde i forhold til emner, format og politisk udgangspunkt, som man ikke finder andre steder i radioen. Desuden er det fantastisk at være fri for reklamer, jingles og intetsigende musik fra playlister. Øv, øv og atter øv, at de nu lukker, siger jeg bare...

Søren Jensen, Katrine Damm, Torben Bruhn Andersen og Erik Fuglsang anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

"at det GÅR til folk i stedet for at [...]"

Frede Jørgensen

Jeg vil meget hellere have en udflytning af DF - helt ud af Danmark.

Marie E. Rasmussen, Tino Rozzo, Steffen Gliese og Torben Bruhn Andersen anbefalede denne kommentar
Kim Houmøller

Ærgerligt - når det er den eneste radiokanal man lytter til. Men sådan er det jo! Tullemanden har overspillet igen!

Thomas Tanghus

24syv bliver ofte rost for at have gjort P1 mere "frisk" og "kvik". Jeg savner da P1 var "kedelig" og "tør".

Anker Nielsen, Rasmus Knus, Steffen Gliese, Erik Fuglsang, Katrine Damm, Hans Larsen og Adrian Liechti anbefalede denne kommentar
Helene Kristensen

Ida Larsson - du skriver "Så jeg ser det ikke personligt som en katastrofe, at radioen skal starte delvist forfra. Man kan håbe på, at man måske vil ændre mange af sine dårlige og fastlåste koncepter og måske på sigt lave decideret revolutionerende radio".
Nu har Berlingske Media ikke i sinde at byde ind på radiostationen og fortsætte, så det skal ikke starte delvist forfra - det skal starte med en ny ejer helt fra bunden. Så vil det jo vise sig, om en ny ejer kan gøre det bedre.

Den nye ejer skal nok bare passe på ikke at træde DF over tæerne, som i udsendelsen fra Radio 24/7 hvor man bringer et indslag fra Mariager.

"Regeringen vil anlægge en ny omfartsvej i Mariager til 377 millioner kroner, selvom en undersøgelse fra Vejdirektoratet viser, at vejen er unødvendig. Dansk Folkepartis transportordfører, Kim Christiansen, der også bor i byen, mener at vejen er fornuftig og henviser blandt andet til skolebørnenes sikkerhed. Derfor er Radio24syvs reporter Anton Ringdal taget til Mariager for at følge skolepatruljen og se, hvor farligt det er at bevæge sig rundt ved vejene i byen".

https://www.24syv.dk/programmer/24syv-morgen/49739441/24syv-morgen-21-03...

Steffen Gliese, Katrine Damm og Torben Bruhn Andersen anbefalede denne kommentar
Runa Lystlund

Nu bliver der mere plads til bingo banko.

DF har reddet Danmark fra kulturen, det billige skidt.

Sider