Leder

Hvem kommer til at følge Jeffrey Epsteins fixer Ghislaine Maxwell i faldet?

Retssagen mod Ghislaine Maxwell sætte fokus på en ubehagelig sandhed: At det sjældent bare er en enkelt mand, der er monstret, men at misbrug ofte har flere medvirkende og endnu flere stiltiende tilskuere
Ifølge The Guardian ventes Ghislaine Maxwells advokater at argumentere for, at hun er beskyttet af en tidligere aftale indgået mellem Epstein og anklagemyndighederne i Florida.

Ifølge The Guardian ventes Ghislaine Maxwells advokater at argumentere for, at hun er beskyttet af en tidligere aftale indgået mellem Epstein og anklagemyndighederne i Florida.

Kultur
7. juli 2020

På billedet ser man den stolte fader Bill Clinton, der følger sin datter Chelsea til alteret i 2010. I baggrunden de glade gæster, herunder en kvinde med kort sort hår: Ghislaine Maxwell. Ven af Clinton-parret, datter af den britiske mediemogul Robert Maxwell, ’veninde’ til nu afdøde Jeffrey Epstein og – ifølge de kvinder, der var så uheldige at støde på hende på deres vej og nu også anklagemyndigheden i New York – hans ’madam’: Hende, der gjorde hans systematiske seksuelle overgreb på purunge piger muligt.

Billedet blev kendt i sidste uge, da Eric Trump, søn af Donald Trump, delte det på Twitter, i anledning af at 56-årige Ghislaine Maxwell efter måneder på flugt, torsdag blev anholdt på et ferieresort i delstaten New Hampshire. Eric Trump hintede til, at Ghislaine Maxwell muligvis ligger inde med belastende oplysninger om, at Bill Clinton ikke blot nød Jeffrey Epsteins selskab på hans privatfly med kælenavnet ’Lolita Express’ på vej til hans private ø, Island of Sin, men også deltog i misbruget af de unge kvinder, der fulgte Jeffrey Epstein på rejserne.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anna-Lene Riber

Mon ikke det er bedst at skrive om den rigtige britiske prins? Jeg husker det som Andrew ikke Edward. Tænker han ikke vil bryde sig om at blive trukket ind i sin storebrors belastende situation.

Holger Nielsen, Alvin Jensen, Ib Christensen, Eva Schwanenflügel, Bjarne Bisgaard Jensen, peter hanke, Maj-Britt Kent Hansen og Torben Lindegaard anbefalede denne kommentar
Torben Lindegaard

Prince Andrew kan sagtens få sig juridiske problemer på halsen -
ud over de PR-problemer, han p.t. har.

Sovereign immunity gælder kun for den engelske dronning, så Prince Andrew kan derfor teoretisk set godt ende op som anklaget i en kriminalsag; men ....

Her til lands ville det aldrig kunne ske.

Regentens person er fredshellig -
og Dronningens familie står kun til ansvar overfor Dronningen.

Så vidt vides, er det kun færdselsloven, som de danske prinser ikke gider overholde; men det er altså deres eget frie valg, om de beslutter sig for at overholde eller ikke overholde alle de andre love.

Holger Nielsen, Peter Beck-Lauritzen, Claus Nielsen, Jan Jensen og Lars Eriksson anbefalede denne kommentar
Jeppe Bundgaard

Bill Clinton, Alan Dershowitz, Kevin Spacey, Chris Tucker, Naomi Campbell, Donald Trump, Prins Andrew..... Listen er lang og fyldt med sværvægtere. Der er en grund til, at han ikke skulle overleve.

Holger Nielsen, Peter Beck-Lauritzen, Arne Lund, Claus Nielsen, Karsten Aaen, Alvin Jensen, Arne Albatros Olsen og Jan Jensen anbefalede denne kommentar
Ib Christensen

En ting jeg har fæstet mig ved er, at Epstein skulle være være blevet milliardær på "rådgivning".
Det er et ret abstrakt begreb rådgivning. Er det brugt som skjul for hvad der ikke kunne stå på fakturaen?
Og er kunne det mon være det samme med meget andet betalt "rådgivning"?

En anden ting jeg er spændt på er om sagen mon atter strander på et nyt "selvmord"

Holger Nielsen, Peter Beck-Lauritzen, Alvin Jensen, Søren Ferling og Jan Jensen anbefalede denne kommentar

De amerikanske myndigheder har netop givet Deutsche Bank en bøde på $150 mill. for at have vasket Epsteins penge hvide.

Deutsche Bank var også dybt involveret i sidste finanskrise.

Holger Nielsen, Peter Beck-Lauritzen, Arne Lund, Eva Schwanenflügel, Alvin Jensen, Torben Lindegaard og Ib Christensen anbefalede denne kommentar
Arne Albatros Olsen

Spørgsmålet vil osse være om hun vil overleve i fængslet ?

Holger Nielsen, Peter Beck-Lauritzen, Arne Lund, Alvin Jensen og Søren Ferling anbefalede denne kommentar
Jørgen Larsen

arhmmm, hun er ikke dømt endnu jfr. overskriften - altså kun af folkedomstolen.

Holger Nielsen, Bent Nørgaard og Torben Lindegaard anbefalede denne kommentar
Torben Lindegaard

@Jan Jensen 07. juli, 2020 - 18:01

Jeg læste en artikel i New York Times om Deutsche Banks bøde i Epstein engagementet.

https://www.nytimes.com/2020/07/07/business/jeffrey-epstein-deutsche-ban...

Det værste er, at Danske Bank, Estland bliver nævt i artiklen -
sammen med FBME Bank, Tanzania !!

Deutsche Bank har også fået en bøde for de engagementer !!

Man burde tvinge Danske Bank til at skifte navn, så vi ikke alle sammen bliver tilsmudset, når bankens svindelnumre bliver afsløret.

Holger Nielsen, Peter Beck-Lauritzen, Torben Arendal, Eva Schwanenflügel, Alvin Jensen, Anders Reinholdt, Ib Christensen og Jan Jensen anbefalede denne kommentar
Ib Christensen
Holger Nielsen, Eva Schwanenflügel og Alvin Jensen anbefalede denne kommentar
Jeppe Lindholm

Det kunne da være forfriskende, hvis hun overgiver sig og kan fortælle en masse historier, som kan bringe lys over en mørk sag. En sag, som kan belyse, hvilket syn den mest magt fulde dekadente overklasse virkelig har på os almindelige mennesker. Jeg tror faktisk det er langt være end man tør forstille sig det. For alt kan købes for penge. Alt.

Men det kan for alvor vise nødvendigheden af en fornyet fransk revolution. De rigestes formuer bør inddrages til det almene vel. Det er det almenes hårde arbejde, som har gjort det muligt at de få har kunnet rage alt til sig. Ikke grundet deres dygtighed. Men deres grundet deres hæmningsløse grænseløshed.

Holger Nielsen, Peter Beck-Lauritzen, Torben Arendal, Eva Schwanenflügel og Ib Christensen anbefalede denne kommentar

Det her er ren deja-vu. Magtens mænd og kvinder har altid taget for sig af retterne, brugt deres urørlighed til at gøre hvad menigmand ville blive dømt for. Franske solkonger, romerske magthavere fra Nero til Berlusconi osv. osv. I 60'erne var der affæren med Christine Keeler og den engelske krigsminister. De Sades beskrivelser opdateret er vel Epsteins "festligheder".
Det er kun i Norden vore magthavere holder sig på måtten, og tager hjem til familien efter arbejdstids ophør?

Holger Nielsen, Ib Christensen og Peter Beck-Lauritzen anbefalede denne kommentar